2777
2789
عنوان

بهترین دکتر طب سنتی شیراز

1440 بازدید | 7 پست

خانما لطفا نظر بدین و از تجربه درمانتون بگین

هم برا تنفس هم برا نازایی

ممنونم ازتون

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

من شیرازم ولی نمیدونم عزیزم. اما دوستم مامانش پاش درد میکرد رفت یه مرکز طب سنتی اطراف خیابون مدل اینا بود میگفت خیلی خوب بوده

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله به زودی زود تیکرت واقعی بشه گلم😘

مرسی عزیزم الهی آمین

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
چند وقته اقدامی مگه؟

۲سال و ۴ماه

طب سنتی افلاطون درمان بیماریها با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344