2777
2789
عنوان

ختنه لطفا بیاین😊

277 بازدید | 30 پست

خانما من پسرم ۴ ماهشه چند روز دیگه میخوام ختنش کنم

خانمایی که بچه هاشون رو تو ۳ یا ۴ ماه ختنه کردین تا چند روز گریه میکردن

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرمو 10 روزگی ختنه کردم، فقط موقع جیش اول گریه کرد

منم خواستم بعد از تولد ختنه کنم چون زردی داشت نشد بعدشم دیگه مشکل پیش اومد

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂
من یه ماهه ختنش کردم فقط روز اول بعد از رفع بی حسی گریه کرد روز دوم دیگه بی قراری نداشت. من سنتی که ...

اها خیلی گریه کرد

من پسرمو نه ماهگی ختنه کردم فقط روز اول خیلی گریه کرد این یکی پسرم الان ده ماهه اس هنوز ختنه نکردم خ ...

منم دوست داشتم زود ختنش کنم تا دردی احساس نکنه ولی نشد😣

چرا میشه

خدا عقل بده تا الان چکاره بودین.

بچه ای که دمر میشه رو چجوری میخوای ختنه کنی؟چطوری بهش بفهمونی دمر نشو که تمام جونت درد میگیره😐😐

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منم خواستم بعد از تولد ختنه کنم چون زردی داشت نشد بعدشم دیگه مشکل پیش اومد

حالا که گذشته ولی من چون زردی داشت زود ختنه کردم، همون خونی که موقع ختنه میاد خیلی برای رفع زردی خوبه

خدایا، شکرت...
من پسرمو سه ماه و نیمگی کردم خیلی گریه کرد مخصوصا جیش اولش ولی پسر اولمو 40 روزگی کردم خیلیییی کمتر ...

تا چند روز گریه میکرد؟