2777
2789

من بعد زایمان طبیعی و سخت کلی بخیه داخلی و بیرونی خوردم که بخاطر مشکلات بهداشتی اب بیمارستان عفونت هم گرفتم با کمک کرم ترمیم حدودا بعد 45 روز تا حدودی زخم ترمیم شد اما ده روز بعد رفتم سرویس بهداشتی دوباره سرباز کرد و کلی خون اومد دوباره کرم ترمیم زدم زخم تقریبا بسته ولی با هر بار فاصله گرفتن پاها از هم باز میشه و خون میاد دکتر بازم کرم ترمیم داد اما جواب نداده و گفته احتمالا اگه جواب نداد مجبورم دوباره بخیه کنم الان پنج ماهه از زایمانم میگذره چیکار کنم زود جوش بخوره تو رو خدا کسی میدونه بگه تو این مدت عفونتم هم رفع شده و بخاطر باز بودن زخم رابطه جنسی هم نداشتم

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.میگی دلم ریش میشه.اناناس بریا ترمیم زخم خیلی خوبه. غذاهای خوب بخور. و دیگهنش برو دوباره بخیه ب ...

یکماه کامل آناناس خوردم و بعدش هم آب اناناس تا 45 روز

عزیز دلللللللللم خیلی سخته من تجربه زایمان طبیعی داشتم تجربه عفونت هم داشتم درکت میکنم  ولی دو ...

خیلی میترسم از بخیه مجدد اما امروز میرم ببینم چی میگه دکتر اخه سر زایمان که درد داشت بخیش با وجود بیحسی خدا رحم کنه خودش