2777
2789
عنوان

فوری بیایین . عفوونت

276 بازدید | 28 پست

خانوما خارش واژن باچی خوب میشه یه راهکار خونگی بدین؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

فقط قرص میترونیدازول

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم با چی چون کم اوردم از ۳ شهریور تا الان هرروز دارو مصرف کردم یا پماد واژینال زدم

هررچی بگی خوردم و زدم و هنوزم خارش دارم شدیدا😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
قرص لاکتوفم،پماد فیتوواژکس

۳۰ روز لاکتوفم خوردم😢

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
پماد تريامسينولون عاليه عنبر نسارا يا خاكشير هم ميتوني دود بدي..قارچ رو زود خشك ميكنه

این پماد رو دارم . چجوری استفاده کنم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
من نمیدونم با چی چون کم اوردم از ۳ شهریور تا الان هرروز دارو مصرف کردم یا پماد واژینال زدم هررچی بگ ...

میگن باعث نازایی میشع عفونت براهمین میترسم😢

من نمیدونم با چی چون کم اوردم از ۳ شهریور تا الان هرروز دارو مصرف کردم یا پماد واژینال زدم هررچی بگ ...

بعضیا رحمشون مستعد قارچه باید خیلی مراقب باشن زود به زود لباس زیر باید عوضشه و دستمال توالت استفاده نشه درضمن تعریف تزریق عسل واسه کسایی که همچین مشکلیو دارن زیاد شنیدم

بعضیا رحمشون مستعد قارچه باید خیلی مراقب باشن زود به زود لباس زیر باید عوضشه و دستمال توالت استفاده ...

لباس زیر هام تمام نخی بعد تو خونه که تنم نمیکنم

بیرون چند روز یبارم میجوشونمشون

دنبال عسل اصلم هنوز پیدا نکردم

میگن باعث نازایی میشع عفونت براهمین میترسم😢

باید درمان شه بعد اقدام کنی 

باید درمان شه بعد اقدام کنی 

ازدیروز اینجور شدم یهو اصن سابقه نداشتم