● مواد لازم: ▪ نان تست شده: ۱۲ ورقه ▪ سینه مرغ پخته و خرد شده: یک عدد کامل ▪ پیازچه پاک کرده و خرد شده: ۳ پیمانه ▪ گردوی تازه: ۱۵ تا ۲۰ عدد کامل ▪ سس مایونز: ۲ قاشق ▪ ماست چکیده خامهای: ۲ پیمانه ▪ نمک و فلفل: به میزان دلخواه.
سس مایونز و ماست چکیده را با هم مخلوط کنید و آن را به دو قسمت تقسیم کنید. در ظرفی مرغ خرد شده و پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط کنید و آن را با نمک و فلفل مزهدار کنید و کنار بگذارید. کنارههای نانهای تست را با چاقو جدا کنید و ۴ ورقه از نان را کنار هم به صورت یک مربع قرار دهید و روی آن را با نیمی از مخلوط مرغ که آماده کرده اید بپوشانید و سپس دوباره نان تست روی مواد بگذارید و نیمه دیگر مخلوط مرغ مزهدار را روی آن پهن کنید و با لایه دیگری از نان تست بپوشانید. سپس تمام سطح و کنارههای کیک را با نیم دیگری از سس که کنار گذاشته بودید کاملاً بپوشانید و دو ساعت در یخچال قرار دهید
البته سلیقه ای هست ولی به نظرم 3 پیمانه پیازچه خیلییییی زیاده. من دیشب درست کردم خیلی عالی شد.تو مرغ گردو و خیار شور و کنسرو نخود فرنگی زدم و یه کم هم فلفل دلمه ای خیلی ریز. و سسش هم با خامه قاطی کردم. خیلی خوب شد.اگه درست کردی دور نون ها رو که میبری برای تزیین دورش استفاده کن.مثل قلعه تقریبا بچسبونش به دور کیک. و چیزای خوشرنگ مثل زیتون و فلفل دلمه ای رنگی و گوچه کوچولو هم بزن به خلال دندون بزار روی کیک. من یه عکس گرفتم البته بعد از اینکه نسفشو خوردیم.میخواستم به خواهرم نشون بدم.اگه حال داشتم برات میزارم ببینی چه شیک شد.