2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم دلم رنو پلاس اتومات میخواست ولی قیمت بازار 113 تومنه.. فکر کنم فقط زورم به 206 برسه 

۲۰۶ عالیه سفیدشو بخر😍

بخر بابا مملکت ما هیچی ارزون نمیشه فقط گرون کردنو خوب بلدن ارزون کردن خبری نیست

۲۰۶ عالیه سفیدشو بخر😍 بخر بابا مملکت ما هیچی ارزون نمیشه فقط گرون کردنو خوب بلدن ارزون کردن خبری ن ...

صندوقدار بخرم آره؟  اون یکی شبیه سوسکه خخخ

راستی میگن اگه خودرو صفر از کارخونه بخریم چون قطعات وارد نمیشه ممکنه کیفیت خودرو پایین باشه، کارکرده خوب پیدا کنم بخرم آره؟ 

صندوقدار بخرم آره؟  اون یکی شبیه سوسکه خخخ راستی میگن اگه خودرو صفر از کارخونه بخریم چون قطعات ...

فدات شم ما داریم شبیه سوسک نیس.بتونی صندوق دار بخری بهتره.اما میگن ۲۰۶ بین سالهای ۸۸الی ۹۰چون تحریم نبود قطعاتش بهترن.البته منم شنیدم.

صندوقدار بخرم آره؟  اون یکی شبیه سوسکه خخخ راستی میگن اگه خودرو صفر از کارخونه بخریم چون قطعات ...

والا از قطعاتش خبر ندارم ولی بدون صندوق خوشگلترو دخترونه تره 😍

خوشبحالت من بجای تو کلی خوشحال شدم میخوای ماشین بخری😂😂😍😍

والا از قطعاتش خبر ندارم ولی بدون صندوق خوشگلترو دخترونه تره 😍 خوشبحالت من بجای تو کلی خوشحال شدم ...

فدات بشم.. کاش منم با این چیزا خوشحال میشدم.. هیعیییی روزگار 

ایشالا تو هم بخری خوبشو بخری یه عالمه خوشحال بشی،به منم بگی خوشحال بشم