2777
2789

من غلظت خون دارم وقبل ازبارداري هفته أي يه دونه ميخوردم الان هفته هشت بارداريم دكترم گفته روزي يه دونه بخورميترسم تواينترنت خيلي ازظررهاش نوشته رأست ميگن باعث فلج ياكوري يانارسايي كليه أيي ميشه توروخدابگيداگه كسي ميخورده دربارداريش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی هم پیش نیومد شکر خدا،تو نت اصلا جستجو نکن که آدمو دور از جون دق میدن

واقعاانشالله خدابراتون حفظشون كنه وخيربچه هاتوببيني خيلي استرس داشتم واقعااينترنت آدموتامرزجنون ميبره

واقعاانشالله خدابراتون حفظشون كنه وخيربچه هاتوببيني خيلي استرس داشتم واقعااينترنت آدموتامرزجنون ميبر ...

آره بابا اصلا تو نت نگاه نکن،من نه برای خودم نه بچه هام هیچ مشکلی پیش نیومد،ان شااله بچه ت سالم میاد بغلت

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن
آره بابا اصلا تو نت نگاه نکن،من نه برای خودم نه بچه هام هیچ مشکلی پیش نیومد،ان شااله بچه ت سالم میاد ...

انشالله يه بارداري ناموفق داشتم برام دعاكن همش فكرايي بددارم هيچ علائميم ندارم همش ميگم خدايانكنه رشدش متوقف شده ومن نميدونم 

انشالله يه بارداري ناموفق داشتم برام دعاكن همش فكرايي بددارم هيچ علائميم ندارم همش ميگم خدايانكنه رش ...

اصصلا این فکرا رو نکن،البته خودمم همش توهم داشتم که بچه چیزیش شده،خیلی حرص الکی خوردم،سعی کن استرس نداشته باشی که ان شااله بچتم آروم وخوش اخلاق باشه😁

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن
آره رفتم نه علائم نداشتم تو باداری علائمو بعضیا دارن و بعضیا ندارن اصلا

منم ندارم اصلاانگارنه انگاركه باردارم همش ميگم نكنه رشدش متوقف شده