2777
2789

دوستای گلم من شرایطم رو میگم اگه تجربه یا کمکی دارین بهم بگین ممنونتون میشم

من پلی کیستیکم سه ساله تو اقدامم دوماه قبل کلومفین و اچ سی جی استفاده کردم نتیجه نگرفتم پریود شدم سروقت از ماه قبل دکترم رو عوض کردم تا دوباره ازمایش هام تکرار شد شد وسط ماه که برا شروع سیکل درمان دیر بود و دکتر دارو نوشت برای ماه بعد که پریود شدم شروع کنم حالا من بعداز ده روز تاخیر پریود شدم به حالت لکه بینی و یه تست هم زدم منفی بود دیروز رفتم مطب دکترم نبود و دسترسی بهش ندارم داروهایی هم که داده باید از سه چهار قاعدگی استفاده کنم الان من که درست خونریزی ندارم مث لکه بینی سه روزه یکم اومده حالا چیکارباید کنم ؟نگرانم میگم یائسه شدم یا از دوماه قبل که کلومفین خوردم کیست زدم امکان داره که کیست دارم و پریود شدم یا نه خیالم راحت باشه پریود شدم یعنی کیست نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل شمارو دارم عزیزم. بخاطر قرص پریودات اینطوری شده. شما روز اول لک بینی رو پریودی حساب کن. این داروها باعث قطع پریودی میشن من الان دو ماهه پریود نشدم هرکاری میکنم نمیشم. دیگه میخوام از امشب رازیانه هم بخورم.

چند سالته؟

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
منم مشکل شمارو دارم عزیزم. بخاطر قرص پریودات اینطوری شده. شما روز اول لک بینی رو پریودی حساب کن. این ...

۲۲ سال ..مطمعنی عزیزم یعنی امشب شب چهارمه؟اخه من قبلا کلا قاعدگیم چهارروز بود ولی زیاد

۲۲ سال ..مطمعنی عزیزم یعنی امشب شب چهارمه؟اخه من قبلا کلا قاعدگیم چهارروز بود ولی زیاد

آره عزیزم. منم قرصهارو ک میخوردم لک میشدم.

پریودت کلا کم میشه. مال من دو ماهه قطع شده شکمم شده شکم زن نه ماهه انقد باد کرده ولی پریود نمیشم.

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
آره عزیزم. منم قرصهارو ک میخوردم لک میشدم. پریودت کلا کم میشه. مال من دو ماهه قطع شده شکمم شده شکم ...

اگه میخوای بیا باهم دوست بشیم باهم رژیم بگیریم بهم امید بدیم کنارهم باشیم تا مامان شدن

اگه میخوای بیا باهم دوست بشیم باهم رژیم بگیریم بهم امید بدیم کنارهم باشیم تا مامان شدن

موافقم