2789
عنوان

بچه ها من میترسم برادرشوهرم که ازدواج کنه زنش خوشگل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 79 پست

روزی 100بار این ذکرو میگی

جاریا میمونا جاریا میمونا

از ته قلبت باید بگی با خلوص نیت،قبلشم مستحبه غسل جاری کنی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نترسیدم وهمچنان خوشگلم وازبقیشون سرتر😁😂😂

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

نه بابایه من از هر دوتا جاریام خوشگل ترم ولی چون اونا فامیلشونن اندازه ی چشاشون دوسشون دارن منم اصلا نمیبینن عزیزم ادم شانس داشته باشه صورت بعد از یه مدت عادی جلوه میکنه

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی

خب باشه .ادمایی که فقط قیافه رو در نظر میگیرن،میتونن صدتا ایراد دیگه ی بی ربطم بگیرن

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

هر انسانی تو این دنیا با ی شکل و قیافه ای هستش و مطمئنن همه کامل نیستن ، چه از نظر ظاهر چه از نظر ی چیز دیگه ، اعتماد به نفس داشته باش گلم ، مطمئنن شما هم خوشگلی 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

این حرفارونزن توروخدا 

یه مرد الان این عنوانو و این تاپیکو بخونه چی فکرمیکنه راجع به ما زنا

بعدمیگن زنا ال و بل ما بدمون میاد😒

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

اسید بپاش روش😂😂😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊