2777
2789
عنوان

خیلی تنهام☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 112 پست

به نطر من از همین حالا شروع کن، توی دور همی ها شرکت کن(دور خمی میتونه رفت و امد با خانواده های فامیل باشه تا دور همی همین مامان های سایت) انسان ها زیاد باهم متفاوت نیستن اگه باهاشون رو در رو بشی انسان های شبیه خودت   میتونی راحت پیدا کنی و رابطه برقرار کنی

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو شهر خودمون اصلا دوست ندارم.خیلی احساس تنهایی می کنم گاهی اوقات

دلم میخواد به دوران دانشجویی برگردم چقد با دوستام خوش بودم اما الان از همشون دورم  

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.
آره حيف دوريم😔

اشکال نداره اینقدر بخداسرصحبت باکسی بازمیکنم هی تاپیک میزنم نی نی سایت اماهیچکی دوست نمیشن یااعتمادندارن یاکلاس میزارن همش من باید پیام بدم خودشون بالامیگیرن کلاس میزارن

واقعا عمیقترین دوستیها مال دوران دبیرستانه به نظرمن.

من هیچوقت باهمسایه صمیمی نمیشم چون چوبشوخوردم

باخواهرم خیلی صمیمیم فقط.

منم اینجادوست صمیمی ندارم اصلا.اعتمادهم نمیکنم به کسی

منم تا وقتی که تو شهرخودم بودم خوب بود دوسه تا دوست داشتم باهم وقت میگذروندیم ولی از وقتی که بخاطرشو ...

دقیقا منمهمینطور از وقتی ازدواج کردم و اومدم شهر همسرم تنهاشدم 

تازه خیر سرم خانواده شوهرم هم اینجان ولی دریغ از محبت دریغ از یک زنگ چه برسه دوستی 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
کاملا من با حرفتون موافقم من یکسالی میشه با یکی از همسایه هامون که همسن هستیم تقریبا دوست شدیم ، بع ...

من یه دختر عمه دارم , یه بار حرف خوبی بهم زد ,گفت همیشه اول که یکی رو میبینه بهش شک داره , زود اعتماد نمیکنه..آزمایشش میکنه اگه آدم خوبی بود که تجدید نظر میکنه , اگه هم که نه خب ضرری نکرده .. آخه من بهش گفتم من زود با همه صمیمی میشم ولی ضربه میخورم

منکه دو ماه دیگه 40 سالم میشه , یه دوست هم ندارم    

منم ۳۰سالمه یک دوست ندارم 

تازه دوستیم ک شهر خودم باهاش بودم بعد. عروسی کمتر زنگم میزنه ماشین خریدیم ک فقط زنگ زد ببینه مدلش چیه و. چنذ خریدیم 😔😔😔دوماه بعد. هم بخاطر. بدهی شوهرم ماشینو فروخیم ز زد گفت این دوره زمونه زندگی سخته همین گ نون شب داری بسه ماشین میخاستی چکار. 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود