خیلی احمقانه ست میدونم ولی من همیشه سخت با کسی دوست میشدم.... یه دوست صمیمی ندارم شاید پیش خودتون بگید هیچ اشکالی نداره ولی وقتی تو شرایط من باشید می بینید خیلی سخته😭😭😭
از وقتی با همسری دوست شدم کلا فقط خودش دوستم بوده ولی آدم باید یکیو داشته باشه که باهاش درددل کنه یه حرفاییو نمیشه به شوهر گفت که....
به نطر من از همین حالا شروع کن، توی دور همی ها شرکت کن(دور خمی میتونه رفت و امد با خانواده های فامیل باشه تا دور همی همین مامان های سایت) انسان ها زیاد باهم متفاوت نیستن اگه باهاشون رو در رو بشی انسان های شبیه خودت میتونی راحت پیدا کنی و رابطه برقرار کنی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کاملا من با حرفتون موافقم من یکسالی میشه با یکی از همسایه هامون که همسن هستیم تقریبا دوست شدیم ، بع ...
من یه دختر عمه دارم , یه بار حرف خوبی بهم زد ,گفت همیشه اول که یکی رو میبینه بهش شک داره , زود اعتماد نمیکنه..آزمایشش میکنه اگه آدم خوبی بود که تجدید نظر میکنه , اگه هم که نه خب ضرری نکرده .. آخه من بهش گفتم من زود با همه صمیمی میشم ولی ضربه میخورم