2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین کمک. نگرانم....؟

74 بازدید | 4 پست

من باردارم.بارداری اول.دختره. بیست و دو هفته. چن روزی دچار گرفتگی عصب سیاتیک پا شدم. در سمت چپ. بدجور میگیرع و درد بدی داره. از با سن میگیرع تا کف پا.البته کمردرد ندارم تقریبا. سابقه قبل بارداری هم نداشتم.واینکه گودی کمر هم دارم.. خیلی نگرانم. آیا کسی مثل من بوده؟؟؟؟

دخترم بدنیا اومد. برا سلامتی فرشته کوچولوم یه صلوات بفرستید. ممنون.

الان دقیقا نگران چی هستی؟ خب سیاتیکه دیگه میگیره ول میکنه فقط یادت باشه ماساژش نده چون عصبه و نباید ماساژ داد بد تر میشه فقط گرمش کن و استراحت کن. خیلیم درد گرفت برو مطب دکتر طب فیزیکی فقط اون بلده چیکار کنه

من بارداري قبلي م گرفتگي عضلات خصوصا پا رو داشتم،سر اين يكي هر روزخرما خوردم،خوشبختانه اصلا دچار گرفتگي عضلات نشدم،ميگن خرما براي گرفتگي عضلات خيلي خوبه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیقا نگران چی هستی؟ خب سیاتیکه دیگه میگیره ول میکنه فقط یادت باشه ماساژش نده چون عصبه و نباید ...

خب نه. میخام ببینم طبیعیه یا نه. اخه میگن طبیعی نیست من ترسبدم.

من بارداري قبلي م گرفتگي عضلات خصوصا پا رو داشتم،سر اين يكي هر روزخرما خوردم،خوشبختانه اصلا دچار گرف ...

ممنون دوست عزیز