2777
2789
حالا چرااین مواد  چرامواد دیگه توذهنت نیامد  چیزی دیدی

چون دوستاش ميكشن! بعد ديشب دوستاش پيشش بودن و امروز رو ميز خورده هاي گل ديدم ولي قبلا كه فهميده بودم دوستاش ميكشن جون مامانشو قسم خورده بود خودش نميكشه ولي به اونا نميتونه بگه بكشن يا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاکو  مگه  چیه  الان  در امریکا  بعضی ایالتاش  هلند و چند تا کشور دیگه ...

واقعا يعني وحشتناك نيس؟ معتاد نميشه؟ از اون معتادا كه همش دنبال پول موادن و زنشونو ميزنن و وسايل ميفروشن و..؟؟

واقعا يعني وحشتناك نيس؟ معتاد نميشه؟ از اون معتادا كه همش دنبال پول موادن و زنشونو ميزنن و وسايل ميف ...

حتمااعتیاداوره 

چرانباشه 

من اطلاعاتی ندارم 

امااگربی ضرر بود تو تلوزیون تبلیغش میکردن 

زنگ بزن مشاوره

یک طوری بشه بااون دوستانشون نباشن بهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
واقعا يعني وحشتناك نيس؟ معتاد نميشه؟ از اون معتادا كه همش دنبال پول موادن و زنشونو ميزنن و وسايل ميف ...

خخخ  نه   ماریجوانا  عدم مصرفشش مثل  اعتیاد به مرفین نیست  هر وقت  کشید انسان  یه  فاز میگیره مثلا خندهه  یا   رانندگیی و یا سخنرانی   باراک  اوباما  در اولین  سخنرانیش واسه کنگره امریکاا  چون یه کم استرس داشت  مشاوراشون  بهش ماریجوانا دادن  تا  اوکی باشه

حتمااعتیاداوره  چرانباشه  من اطلاعاتی ندارم  امااگربی ضرر بود تو تلوزیون تبلیغش می ...

بچه ها اوضاع وحشتناكه همه مي كشن من اصلا فكر نميكردم ايني كه بچه داره اينجوري باشه ديگه به كدوم دوست اعتماد كنم؟

خخخ  نه   ماریجوانا  عدم مصرفشش مثل  اعتیاد به مرفین نیست  هر وقت  کشی ...

اقرش چقدر ميمونه؟ديشب بكشه امروز صبح معلوم ميشه؟ من شك دارم شبا بكشه چه جوري بفهمم پيشش كه نيستم

اقرش چقدر ميمونه؟ديشب بكشه امروز صبح معلوم ميشه؟ من شك دارم شبا بكشه چه جوري بفهمم پيشش كه نيستم

نه بابا  یه  دو ساعت حالش خوبه  و البته  اشتهاااااا   رو  فوق العادههههه میبرررره  بااالووو