2777
2789
عنوان

مردایی که می دونن زنشون از رندگی ناراضیه ولی کار خاصی نمی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 94 پست
شوهرت طرف اوناس ؟ 

پس میخواستی طرف من باشه.. هر چ ننه باباش بگن همونه.

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس میخواستی طرف من باشه.. هر چ ننه باباش بگن همونه.

چند ساله ازدواج کردی ؟ مردا تا 5 سال اول برده خانوادشون هستن چون بلوغ ازدواج ندارن بعد کم کم می یان طرف زنشون خیلی خیلی کم کم بعضی ها 10 سال 

ای وای من! نمی تونی خرش کنی بکشیش سمت خودت با زبون خوش !

دقیقا مث شوهر توعه.. باهاش حرف میزنم میخنده مسخره میکنه یا از خونه میره بیرون... خر نمیشه چون اونا حسابی خرش کردن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
چند ساله ازدواج کردی ؟ مردا تا 5 سال اول برده خانوادشون هستن چون بلوغ ازدواج ندارن بعد کم کم می یان ...

ده ماهه😆

دقیقا مث شوهر توعه.. باهاش حرف میزنم میخنده مسخره میکنه یا از خونه میره بیرون... خر نمیشه چون اونا ح ...

شوهر منو مادرش جادو کرده دعا خونده اصلا نمی شنوه حرفهای منو می گم بابا خونه کوچیکه می خنده حرفو عوض میک نه 

نه اصلا عزیزم ! من خیلی خوشحالم که شما باعث خوشبختی عروستون هستید واقعا شانس دارن که عروش خانواده شم ...

قبلش باهاشون مشاوره نرفتید؟ ببخشید شوهرتون ترک هستند؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
نه مشاوره نمی یاد ! نه ترک نیست ! ترکها بچه ننه هستن؟ 

مردهاشون بی احساس و زورگو هستند. باید به هر ترفندی شده باید ببرینش پیش مشاور. بهشون یاد میده که چطور رفتار کنند. یعنی هیچکس نیست که این آقا به حرفش گوش بده. من زن برادرم هر وقت بچه هاش مشکل دارند من باهاشون صحبت میکنم هر وقت هم خودش و شوهرش مشکل دارند خواهرم باهاش صحبت میکنه تا خودش رو تغییر بده. بالاخره یه کسی هست که این آقا به حرفش گوش بده. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
مردهاشون بی احساس و زورگو هستند. باید به هر ترفندی شده باید ببرینش پیش مشاور. بهشون یاد میده که چطور ...

خب شاید مادرش و برادرش ! نمی دونم به اونا بگم یا نه می ترسم بگم بدتر بشه ! نمی دونم چی کار کنم ! از اونها خیلی حرف شنوی داره ! از من اصلا 

خب شاید مادرش و برادرش ! نمی دونم به اونا بگم یا نه می ترسم بگم بدتر بشه ! نمی دونم چی کار کنم ! از ...

بهشون بگین ولی اصلا اسم خونه رو نیارید بهانه ش رو روی چیزهای دیگه بیارید. 

شوهر منو مادرش جادو کرده دعا خونده اصلا نمی شنوه حرفهای منو می گم بابا خونه کوچیکه می خنده حرفو عوض ...

استارتر جان خیلی برات ناراحت شدم

اخه چرا باید زندگیت اینجوری بشه؟

این شوهرت چرا اینجوریه؟

خیلی غیر عادیه....

تو اصلا اینو از کجا پیدا کردی؟

تازه شاغلم هستی و داری کار بیرونم انجام میدی ، قدرم نمیدونن

حتی نمیتونی تو خونه ای که دوسش داری زندگی کنی؟

تو چه عذابی گیر افتادی....

این مرد بدیهاش خیلی زیاده و غیر قابل تحمل...

خوبیهاش چیه که تو مجاب شدی این زندگیه طاقت فرسا رو ادامه بدی؟

استارتر جان خیلی برات ناراحت شدم اخه چرا باید زندگیت اینجوری بشه؟ این شوهرت چرا اینجوریه؟ خیلی غی ...

خب از نظر خرج و وسایل زندگی و مسافرت رفاه داریم بالاخره خوبی هایی هم داره نمی شه گفت همش بده ولی خیلی خیلی آزار دیدم