2777
2789

شوهر من می بینه جام تنگه خونه کوچیکه همه هم بهش می گن ! خودشم جای جم خوردن نداره ! از همه بدتر ! پول هم داره ! قبل از گرونی ها به هر دری زدم خونه بزرگتر بخریم قبول نکرد !!! دعوا تهدید زبون خوش طلاقققققق !!!! قبول نکرد ! الانم تا غر می زنم یه لبخند ملیح می زنه و بحث رو عوض می کنه ! حاضر نیست هیچ کاری بکنه خودمم کارمندم پولمم به هیج دردی نمیخوره !!!!!!! ما یا مادرشوهرم تو یه ساختمونیم از یه طرف نمی خواد از مادرش اینا جدا بشه !!! بعد از 7 سال زندگی واقعا خسته شدم ولی دیگه ریختم تو خودم و تحمل می کتم واقعا برای یه زن سخته یه خونه مرتب و شیک و خوب نداشته باشه !!!! و تو زندگیش از همه چیز ناراضی باشه و شوهر عین خیالشم نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اینجوریه.. بیخیال و بی مسئولیت.. باید بگم کاریش نمیشه کرد اگه بخوای ب زندگیت ادامه بدی باید همین خصلتشو تحمل کنی...

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
انقد غر بزن تاسرش خورده بشه

همش غر می زنم می گم جام تنگه ! هیچی نمی گه ! یا بحثو عوض می کنه ! مادرش می یاد می شینه می گه ولی معلومه چرت می گه و مسخره مون می گنه 

انقد غر بزن تاسرش خورده بشه

منم غر میزدم بازم هیچکاری نمیکردم نهایتا از خونه میرفت بیرون یا خونه ننش... حالم ازشون بهم میخوره

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗