2777
2789

سلام. شیاف لکه بینی رو تا چند روز بند میاره؟؟ دارم دیوونه میشم.. نمیدونم میمونه واسم یا نه صدای قلبشم نشنیدم هفته ۶ سونو واژینال رفتم.. الان ۶ هفته و ۶ روزم به گفته سونو

استرس سمه برات استراحت زیاد توالت فرنگی شیافم دورشو کامل کن ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دقیقا لکه بینیم از هفته الان شما شروع شد بچمم دیده نمیشد هفته ۹بچمو دید ولی تا ۳ماه خونریزی داشتم با وجود استفاده از شیاف و امپول هماتومم داشتم بعد ۳ماه نشاسته گندم خوردم خوب شدم بگرد پیدا کن یا بگو کسی برات درست کنه توی یه لیوان اب سرد یه قاشق حل کن بخور روزی دو لیوان فقطم باید گندم باشه در ضمن استرس نداشته باش توکل کن بخدا

منم دقیقا لکه بینیم از هفته الان شما شروع شد بچمم دیده نمیشد هفته ۹بچمو دید ولی تا ۳ماه خونریزی داشت ...

با اجازه استارتر

ببخشید با وجود لکه بینی میشه بچه بمونه؟

آز بتا بالا میره؟

اخه دوستم ای وی اف کرده..لکه بینی داره ..دعا کنید بتاش بالا بره

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

با اجازه استارتر ببخشید با وجود لکه بینی میشه بچه بمونه؟ آز بتا بالا میره؟ اخه دوستم ای وی اف کرد ...

اره خب من خودم ک میگم همینجور بود تازه خونریزی مثه پریود ایشاالله ک میمونه

منم دقیقا لکه بینیم از هفته الان شما شروع شد بچمم دیده نمیشد هفته ۹بچمو دید ولی تا ۳ماه خونریزی داشت ...

الان ماه چندمین؟؟ بچتون خوبه؟؟؟ من گفت جنین هست ولی قلبشو ندیدم

راستی واسه من هماتوم ندیده  گفته همه چیز خوبه فقط قلبش نشنیدم سونو چک دوباره گفت بیا.. حالا دکترم گفت باز برم ۲۹ قرا برم ببینم قلبشو میبینم یانه..

این کلافگی  ادم روانی میکنه. دوروز قشنگ خون بود الان دو روزه فقط لکه های قهوه ای میبینم..

عزیزم درکت میکنم میدونم شرایط سختیه ولی خودتو نترسون من روزی ک فکرمیکردم دوراز جونش سقط شده رفتم سونو هفته ۹قلبش میزد الان زوده واسه شما تشکیل میشه فقط نشاسته گندم پیدا کن بخور معجزه میکنه