خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قدیما میگفتن نوزاد زیرشش ماه چون شیر مادر میخوره سرما نمیخوره.ولی اگه کسی سرما خوردگی داشته باشه ویروسه منتقل میشه.ببرش دکتر متخصص نوزاد رو خود درمانی نکن
عزیزم دوستان راست میگن بهتر هست ببری دکتر خودت نمی تونی هیچ داروئی بهش بدی دختر من عید میره تو 9 سال موقع سرما خوردگی با ترس و لرز دارو میدم بهش بهتره احتیاط کنی
عزیزم بچه یک ماهه رو بردی تو تالار که چی بشه معلومه سرما میخوره بچه زیر چهل روز بجز در موارد ضروری اصلا نباید از محیط خونه خارج بشه اینم تو پاییز و زمستون، حالا هم ببرش متخصص اطفال سرخود که نمیشه به نوزاد چیزی داد، بینیش هم کیپ میشه نمیتونه درست شیر بخوره گرسنه میمونه هم بیقراری میکنه هم وزن کم میکنه
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)