2777
2789
عنوان

مصرف قهوه و بهم خوردن تعادل ذهن

3520 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من مدت چندوقت قهوه میخورم اونم  اسپرسو ولی بعدش حالتهای عجیبی به من دست میده همش دوست دارم بخندم یا برقصم خیلی عجیبه برام کسی تاحالا تجربه کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهن رو به هم نمی زنه خب کافئین داره سر حالت می کنه ! منم قهوه اصل می خورم آهنگ گوش می دم و کیف می کنم مهمتر از همه اگر هر روز بخورم هم بی اشتها می شم هم شکمم کوچیک می شه

قهوه فوق العاده مضره، زیاد نخورید، به این چیزایی هم که در مورد خواص قهوه و کاکائو میگن اعتماد نکنید ...

آره مال شیطان پرستاس !!! این چه حرفهاییه از خودتون در می یارین یه کم مطالعه کنید !!!

آره مال شیطان پرستاس !!! این چه حرفهاییه از خودتون در می یارین یه کم مطالعه کنید !!!

اتفاقا خیلی مطالعه کردم،ولی نه از منابع و رفرنسهایی که دست خودشونه، هر چی بیماری های مربوط به رحم و تخمدانه از اینهاست، من قطعا مطمئنم، شما هم اگر به نتیجه ای که رسیدی مطمئنی کسی با شما بحث نداره برو تا میتونی مصرف کن فایدشو ببر

اتفاقا خیلی مطالعه کردم،ولی نه از منابع و رفرنسهایی که دست خودشونه، هر چی بیماری های مربوط به رحم و ...

تو ایران قهوه نمی خوره کسییی ! اصلا گیر نمی یاد این قدر گرونه ! دستگاهشم گرونه !!! چه حرفهایی از خودتون در می یارین  ! من اون قهوه فوری ها رو نمی گم ! چون اصلا نمی خورم ولی دستگاه قهوه و قهوه اصل خیلی گرونه عزیزم ایرانی ها اصلا نمی خورن که یه تاپاله شکم دارن همشون !!!! اون کیست ها مال گوشت و مرغ های آشغالیه که می ریزیم تو شکممون