2777
2789
عنوان

شرکت بوش هم تحریممون کرده ؟

153 بازدید | 13 پست

بچه ها 

شرکت هایی مثل بوش و الجي و سامسونگ هم جز لیست تحریم هستن ؟ 

یعنی دیگه جنساشون وارد نمیشه ؟ 

بعد وستينگهاوس اصل هم جایی پیدا می شه ؟ 

اينفوگراف کودک طراحی می کنم 😍 پیج اينستا : baby_infograph

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینا که میفروشن یعنی اصله ؟ 

الان اكثر بوش هايي كه تو بازاره يا مال چينيه يا تركيه فكر نكنم جايي المانيش باشه حداقل من از نمايندگي پرسيدم گفتن نيست هر كي هم بگه المانه الكي گفته

الان اكثر بوش هايي كه تو بازاره يا مال چينيه يا تركيه فكر نكنم جايي المانيش باشه حداقل من از نمايندگ ...

آخه بعضياش روش حک شده 😓

عزيزم من همسرم فروشگاه لوازم خانگي داره از يكي دو روز ديگه هم تموم نمايندگي هاي الجي جمع ميشن تو باز ...

جدا ؟

آخه کره هم تحريممون کرده ؟

اگر وسيله خواستي تو فروشگاه ما كاملا تضمينيه تضميني ميتوني تهيه كني😊مطمئن باش جنس اصل و با كيفيت به ...

فروشگاهتون کجاست ؟

مطمئن باش اگر از فروشگاهمون خريد كني مشتري دائم ميشي و دعامون ميكني جنس اصل و باكيفيت بهت ميديم عزيز ...

ادرسشو و اسم مغازرو برام می فرستی ؟