2777
2789
عنوان

نارنجای درختمونو چیدیم...چیکارشون کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مستاجرم..😆..یمقدار دادم به همسایه ها...

خوش به حال همسایه هاتون. تو بلوار رو به روی خونه داداشم( دانشجوئه) پر درخت نارنج بود بعد یکی از همسایه های رو به رویی اومد نردبان گذاشت و نارنج های پایین رو تا جایی که دست میرسید چید. خونه اشون ویلایی بود و یه باغ بزرگ داشت با کلی درخت نارنج و پرتغال. مامانم گفت حتماً آب میگیرن میفروشن برم بخرم ازش. خانمه گفت واسه مصرف شخصیه!😐 اونوقت اون باغ نارنج رو نمیدونم میخواست چه بکنه؟؟!!!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

اب بگیر دیگه. خونه مامانم یدونه درخت نارنج هس. ولی ماشاالله خیییلی بار میده. امسال جمع کردیم ۳۵ تا شیشه نوشابه اب داد. خودمون استفاده میکنم برای غذا و فامیلامونم ک میان شمال بهشون سوغاتی میدیم ببرن.

اینجا لیتری ۲۰ میفروشن

بفرست واسه من انقدر دوست دارم نارنج اینجاها کم و گرونه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

آب بگیر بریز توی بطری آب معدنی کوچیک بعد هر سری یکیشو بیار استفاده کن اصلا هم خراب نمیشه م همیشه خودم این کارو میکنم اگرم خیلی زیاد هست به آشنایان هم بدین

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

شما میتونید آبش رو بگیرید بگذارید بجوشه غلیظ که شد بهش شکر بزنید (اونقدری که ملس رو به شیرینی بشه) بعد بریزید توی شیشه میشه چند سال نگهش داشت خارج از یخچال.این شربت رو با کاهو میخورن.توی استان فارس که این کار رو میکنیم.

اب بگیر دیگه. خونه مامانم یدونه درخت نارنج هس. ولی ماشاالله خیییلی بار میده. امسال جمع کردیم ۳۵ تا ش ...

عزیزم تو کویر بیشتر از این بار نمیده😂

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊