2777
2789
عنوان

آزمایش خون

132 بازدید | 5 پست

سلام 

من تقریبا ۱۳ روز از اقدام ب بارداریم میگذره آزمایش خون بدم الان معلوم میشه؟؟

و یه سوال دیگه اینکه چطور میشه بی بی چک و ازمایش ادرار بارداری نشون بده ولی آزمایش خونه نه؟

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤
اولا  الان زوده ، اگر سر موعد پری نیومد برو آزمایش بده، آزمایش زودتر از بی‌بی نشون میده ،الان ...

اخه دندونم درد میکنه میخوام بدونم حامله نبودم صبح برم دندان پزشک

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دندونم درد میکنه میخوام بدونم حامله نبودم صبح برم دندان پزشک

خوب اگه دندون درد داری حتما برو آزمایش بده ، اگه باردار باشی نشون میده یا حداقل مشکوک میزنه، کاش قبل از اقدام میرفتی دندون پزشکی

خوب اگه دندون درد داری حتما برو آزمایش بده ، اگه باردار باشی نشون میده یا حداقل مشکوک میزنه، کاش قبل ...

یهو شد قبلا درد نمیکرد سه روزه درد میکنه تو این سه روز شب و روز نزاشته برام حتی میترسم قرص هم بخورم اخه تابستون باردار بودم نفهمیدم رفتم دندون پزشکی خودم باعث سقطش شدم اخه هم دوتا بی حسی زده بودم هم عکس ..😔

الان نمیخوام دوباره اشتباه کنم.