بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب خورشتون رو از قبل آماده کنید بعد برنج رو بخیسونید یا برنج رو آبکش کنید بذارید کنار تا ظهر که بیاین دم بزنید. انواع کوکو هم میشه درست کرد. موادش رو از صبح آماده کنید بذارید یخچال موقعی که برگشتین فقط سرخ کنید. کتلت و این چیزها دیگه.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
به نظر من دنبال غذایی باش که سریع آماده بشه مقلا وقتی داری میری آماده کرده بتشی یا وقتی برگشتی سریع بپزی...چون خطر داره بزاری و بری...ماکارونی...شوید پلو با تن ماهی...عدس پلو..کوکو...اینا سریع اماده میشه...مقلا مواد کوکو رو صبح یا شب آماده بزاری ظهر فقط سرخ کنی
من تایمر گرفتم برا پلو پزم تنظیمش می کنم وقتی میرسم اماده هست و غذای سرخ کردنی معمولا که نیم ساعته پخته بشه مثلا مرغ سوخاری یا ماهی که صبح تو مواد خوابوندم...من اصلا دل ابنکه غذا رو گاز بذارم و برم ندارم