2777
2789
عنوان

مامانت بیاین 😞

122 بازدید | 10 پست

پسرم روز چهارشنبه واکسن یک‌سالگی زده .ولی نه تب کرد نه اذیت ‌.اون خانومی که واکسن زد براش گفت اگه پست گوشش و بدنش جوش هاب قرمز زد عوارض واکسنه ببرش دکتر .روز سوم بردمش حموم ‌‌‌‌‌‌‌‌بعد از حموم زیر چونش  یه عالمه جوش های ریز زده  . یعنی عوارض واکسنه؟ چیکار کنم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من فک کردم عرق سوز شده .یهو یادم افتاد خانومه اینو گفته 😢

فک نکنم تو زمستون عرق سوزبشه...نگران نباش چیزخیلی عجیب غریبی نیس بچه ها حساس هستن...فردا ی سر ببر دکتر خیالت راحت بشه

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  

خب وقتی خانومه گفته جوش ریز زد ببر دکتر الان معطل چی هستی؟😐

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

متل دندون نیس؟دختر من موقع دندون در اوردن اینجور میشه الانم شده

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم