2777
2789

ی استادی توی یکی از کلاساش که فقط ی دانشجو دختر هست و بقیه پسرن گفته که بچه ها شماره مو داشته باشین شاید ی زمان کارم داشتین زنگ بزنین دیگه مثل زمان کارشناسی نیستش 

بعد همین استاد توی ی کلاس دیگه ارشد گفته که نمیخواد شمارمو داشته باشین کاری داشتین میل بزنین

این استاده هم متاهله خیلی حس بدی دارم بهش محیطای فرهنگی هم دیگه جای علم نیست 

این حرفو دانشجو ها به شوهرم گفتن گفتن که استاد فلانی به ما شماره شو نداده ولی به کلاس دیگه داده حالا ما کار ضروری داشتیم چیکار کنیم ؟

شوهرم با این استاده خیلی صمیمیه میترسم همیشه ازش تاثیر بگیره توی زمینه های دیگه خیلی قبولش داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه استادهای ارشد ما بهمون شماره دادند و این چیزی کاملا عادی هست.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

توفکرش نرو

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

شاید تو اون کلاسی که شمارشو نداده دانشجوی بندالی وجود داشته دختر خوب 

استادای ماهم اینکارو میکردن گاهی 

به همه که نمیشه شماره بدن بعضی دانشجوها دم به دقیقه میخوان به استاد زنگ بزنن 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
اینکه چرا فقط به اون یه کلاس شماره داده

ول کن بابا درستو بخون.اون سال بالایی ها شماره داده ک برای سمینار و پایان نامه ترقیب کنه دانشجویانو ک باهاش بردارن. رشتتون چیه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کجاش عجیبه که استاد به دانشجوهای ارشدش شماره بده. من وقتی ارشد بودم اساتیدمون همیشه میگفتن شما دانشجوهای ارشد دیگه حکم همکارای مارو دارید نه دانشجو.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
کجاش عجیبه که استاد به دانشجوهای ارشدش شماره بده. من وقتی ارشد بودم اساتیدمون همیشه میگفتن شما دانشج ...

آره ولی معمولا دانشجوها پیگیر شماره تلفن میشن 

این خودش گفته شمارمو داشته باشین بعدم به بعدیا شماره نداده

البته بماند که من یکبار ساعت 9 و نیم شب اون هم نزدیکهای تابستون که در واقع سر شب میشه زنگ زدم. همسر استاد حسابی از خجالت بنده دراومدن. البته من علت ناراحتیش رو میدونستم بنابراین اصلا هیچی نگفتم.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.