2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد وسایل داری قیمت جدید ندارم چرخ  سر دوز اتو میز اتو چی داری

فقط چرخشو دارم تازگی پرده دوزی و خیاطی یاد گرفتم زیاد تجربه ندارم اما میخوام کسب درامد داشته باشم

یهو نرو وسط کار 

اگ میتونی برو کارگاهای خیاطی هم لباس بدوز ک دستت بخوابه هم درآمد بکنی یکم

بعد چند وقت ک حس کردی حرفه ای شدی اگر پولشو داشتی مغازه اجاره کن و خیاطی بزن اگر نه تو خونه یه اتاق جدا کن برا اینکار

،من خودم اولش تو خونه کم و بیش دوختم بعد یه مغازه اجاره کردم هم لباس برا فروش آوردم هم خیاطی قبول کردم مردم ک شناختنم مغازه رو جم کردم الان تو خونه میدوزم 

ولی یکم زمان برد تا مسلط بشم ب کار و تمیزبدوزم 

البته هنوزم دنبال یادگیری نکاتم چون هر چی بیشتر بدونی کارت حرفه ای تر میشه

تو تلگرامم تبلیغ کن تو گروهای زنونه 

پولش خوبه

حتی تعمیر‌لباس هم قبول کنی آخر ماه کلی کمک خرج میشه ،

من یه چرخ گلدوزی دارم و یه سردوز با یه اتوی معمولی پول ک جم کنم بهترشو میگیرم 

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
فقط چرخشو دارم تازگی پرده دوزی و خیاطی یاد گرفتم زیاد تجربه ندارم اما میخوام کسب درامد داشته باشم

پرده دوزی خییلیی راحتتر از لباسه

بقول مربیمون پرده رو کجم بدوزی باز میشه مدل 

ولی لباس یه سانت اضافه و کم بشه خراب وایمیسه تو تن ،

برا خرید وسایلم دقت کن 

چرخ ژانومه مدل ۶۷۲ هست با۶۸۰فک کنم اگر اشتباه نگم 

که خوبن،

باز تحقیق کن ما رفتیم از عبدل آباد تهران یه خیابون مخصوص چرخ خیاطی و اتو و ...  پرس و جو کردیم گرفتیم، 

یه خیابون  خیام هم هست اگر اسمش درست یادم باشه  تو تهران ک کلن برا وسایل خیاطیه و  اگر تونستین اونجام برین

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه