2777
2789

معمولا تو سه ماه آخر انجام نمیدن من هم چند روز پیش دندونم شکست نگو پوسیدگی پنهان داشته الان همش استرس دارم نکنه عفونت کنه آخه عفونت دندون اصلا خوب نیست و باعث زایمان زود رس میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا تو سه ماه آخر انجام نمیدن من هم چند روز پیش دندونم شکست نگو پوسیدگی پنهان داشته الان همش استر ...

نه اخه من دندونم اندازه سرسوزن سیاه شده وگرنه درد نداره اصلا..یعنی امکان داره این سه ماه دیگ خراب بشه؟؟

برا سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات میفرستی؟☺☺
نه اخه من دندونم اندازه سرسوزن سیاه شده وگرنه درد نداره اصلا..یعنی امکان داره این سه ماه دیگ خراب بش ...

فکر نکنم سه ماهه مشکلی پیش بیاد ولی خب باید بیشتر مراقب باشی والا من الان از ترسم‌شیرینی و شکلات نمی خورم مرتب مسواک میزنم همش چک میکنم که یه وقت آبسه نداشته باشه، خیلی میترسم، اگه درست میکردن خیلی خوب بود حتی حاضرم بدم بکشم تا مشکلی پیش نیاد ولی خب نمیشه دیگه

فکر نکنم سه ماهه مشکلی پیش بیاد ولی خب باید بیشتر مراقب باشی والا من الان از ترسم‌شیرینی و شکلات نمی ...

از دکترت پرسیدی خب؟؟

از دکتر خودم نپرسیدم چند روز دیگه نوبت دارم ولی رفتم دندون پزشکی گفت تو سه ماه آخر بارداری کارای دند ...

نه من از پریروز اینجوری شده..منم27نوبت دارم دیگ نرفتم پیش دکترم

ان شالله که این ۳ماه بارداری هم به خیر و خوشی بگذره

من از وقتی دندونم اینطور شده و فهمیدم پوسیدگی دندون توبارداری خطرناکه خیلی استرس دارم همش توهم زایمان زود رس میزنم البته دندون شما پوسیدگی سطحی داره ولی برای من دادم لقمه نخوردم که کلا خرد شد ریخت الان کلا یه تیکه کوچیک سیاه مونده قبلا ظاهرا سالمه سالم بود ولی دکتر دندون پزشک گفت از داخل پوسیده شده بوده

خدا خودش حافظ نی نی هامون باشه

ان شالله که این ۳ماه بارداری هم به خیر و خوشی بگذره من از وقتی دندونم اینطور شده و فهمیدم پوسیدگی د ...

انشاالله عزیزم..غصه نخور ایشالله ک هیچی ننیشه امیدت ب خدا باشه خودت و نی نی تو بسپار دست خودش..برات ارزوی بهترین هارو دارم دوست خوبم

انشاالله عزیزم..غصه نخور ایشالله ک هیچی ننیشه امیدت ب خدا باشه خودت و نی نی تو بسپار دست خودش..برات ...

ان شالله... ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت

ان شالله شما هم نی نی رو به خوشی و سلامتی بغل بگیری

ان شالله... ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت ان شالله شما هم نی نی رو به خوشی و سلامتی بغل بگیری

خدا از دهنت بشنوه مهربونم..ان شاالله