ی بزغاله تازه ب دوران رسیده که خودشم همینجا زندگی میکرد بعد ازدواجش رف ی شهر دیگه کلا عقده این شهرو داره انگار. همیشه از اونجا تعریف میکنه همیشه هم پیشرفت رو تو اونجا میبینه وادعاش میشه خیلی با فرهنگ و با کلاسه حرفاش رو مخمه .تا اینکه گف منطقه تون مفت هم نمی ارزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره من قم زندگی میکنم وقتی سر کار میرفتم ماموریت رفته بودم همش مردهای قمی رو مسخره میکردن میگفتن رو زنهاشون تعصب دارن نمیذارن جایی برن نمیذارن سبیلاشون رو بند بندازن😂😁
منم میگفتم عجبا کی گفته
روز آخر که از هم جدا میشدیم میگفتن تو دید ما رو نسبت به قمیها عوض کردی
فقط موضع نگیرید در مقابلشون اونها هدفشون اینه که شما رو عصبی کنند و گرنه هر شهری و هر محله ای و حتی هر خانواده ای یک مدل زندگی میکنند و صحبت میکنند به کسی مربوط نیست پس جلوشون بخندیدو بگید راست میگید تو رو خدا
ما یه فامیله خیلی بزرگیم که همه تو یه قسمت شهر زندگی میکنن و هر کی بره جای دیگه ی شهر متلک میندازن هم خودم و هم مامانم چون خوشمون نمی اومد از اینکه تو فامیل باشیم خونه هامون رو فروختیم و دوتا منطقه دورتراز فامیل رفتیم با اینکه اینجایی که هستیم جز جاهای گرون شهره و منطقه ی خوبیه اما تا میبیننمون متلک میندازن چرا انقد دور رفتید منم میگم دوست داشتیم بریم دور اونجا با کلاستره
میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍