2777
2789
عنوان

هرکی تز داره واس کار بیاد

105 بازدید | 16 پست

بچهای گل من طراحی ودوخت خوندم امادگی وکار   احداث تولیدی دارم

ولی دلم میخواد فقط کارگاه باشه

نه شخصی دوز

و مدارس کار کنم و اگر کار دیگه ای در دستم نبود عیبی نداره 

الگوهای تولیدی و..دارم

پرسیدم جواز بگیرم  اسمم ب مدارس معرفی میشه ولی باز مدیر علاقش بکشه  با ما قرار داد میبنده‌..

حالا دنبال چادر جشن تکلیف  رفتم مدیر با هرکس علاقه داشت کار میکنه

مدارس خیاط خودشون ول نمیکنن ب من کار بدن

چطور وارد بشم واس شروع  اولین کار بگیرم حتی..

ب هر دوستی تماس گرفتم کسی جلو نمیاد..

نمیدونم  شما طرحی دارید

واقعا نیازمتد  این کارم

الان منظورت اینه ک یکی برات مدل چادر طراحی کنه؟ بعد تو بدوزیش؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری من توی شهرستان همین کارو میکنه  به مدارس زیادی سر بزن  برای شروع قیمت مناسب بده&nbs ...

سفارش گرفتن ایشون چندساله؟؟

قیمت  واس چادر جشن پایین بود ولی فعلا ک‌نشد

چادر که خوب نیست .فرم بیمارستانها کارخونه ها مدارس خوبه

بیمارستان  شرایط خاص داره

ولی فرمم  اداره ومانتو  و مدارس میتونم

کار گرفتن سخته

دلمو میزننن نمیدونم همش شماره میدم  زنگ‌نمیزنن

نه من طراحی کردم ودوخت زدم منظورم اینه چکار کنم  راهی هست   مدیر مدرسه  بامن قرار د ...

باید بری باهاش صحبت کنی.. ناامید نشو اگر قسمت تو باشه دهن همه بسته میشه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
سفارش گرفتن ایشون چندساله؟؟ قیمت  واس چادر جشن پایین بود ولی فعلا ک‌نشد

جاری من حدود ۱۰ساله کار میکنه 

صبور باش عزیزم 

انشالا که پر روزی باشی و پر رونق 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
برو مدارس غیر انتفاعی نرختو بیار پایین انشاالله ک گیرت میاد جایی

اره رفتم الان تو شهر خودم

چیزی حدود ۶۰ تا مدارس رفتم

اخر مدیر ی جا اشنا بود کارمو دید بهم گف

ما هرکی از راه برسه  قرار داد نمیبندیم

تو اشنا بودی کارتو دیدم