najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 عنوان سونو nt ازمایشگاه نرگس اهواز خوبه؟ توروخدا جواب بدین 13321 بازدید | 21 پست سلامفردا ۱۲ هفته و ۴ روزمهدکترم گفت برو برای ان تی ، ازمایشگاه نرگس اهواز حالا توی سرچ از نرگس و نور و اینا ایراد گرفتن مادراتوروخدا بگین الان نرگس خوبه یا نه؟دکترم محکم گفت برو نرگس و پیش دکتر سعادتمیشناسینش؟؟؟ 1397/09/17 | 19:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran2327 عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 2354 من تعریف نور رو بیشتر شنیدمنور بری فکر کنم بهتر باشه . بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49217 من رفتم نور...دوستم رفت نرگس گله میکرد ازشون... ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 من رفتم نور... دوستم رفت نرگس گله میکرد ازشون... اخه یه جا خوندم یکی رفته نور بهش گفتن قلب بچه سوراخه بعد رفته نرگس و متوجه شده اونا اشتباه کردنیکی تعریف میگه یکی گلهگیج شدم :(
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 من تعریف نور رو بیشتر شنیدم نور بری فکر کنم بهتر باشه . نوبت دهیش روزانه س؟اخه از نور هم بد شنیدم.ترسیدم :(
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49217 اخه یه جا خوندم یکی رفته نور بهش گفتن قلب بچه سوراخه بعد رفته نرگس و متوجه شده اونا اشتباه کر ... میدونی دکترا درصدی میگیرن از آزمایشگا..بیمار میفرستن یه درصدیم آزمایشگا بشون میده..من ک تعریف نور رو خیلی جاها شنیدم..خیلیم شلوغ بود ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 میدونی دکترا درصدی میگیرن از آزمایشگا..بیمار میفرستن یه درصدیم آزمایشگا بشون میده.. من ک تعریف نور ... اره از همین دقیقا میترسمبا اینکه دکترم هیچوقت نمیگه کجا برو و میگه هر جا دوست داری و ایناولی برا ان تی گفت پیش دکتر سعادت برو. خود دکترمم جراحهحالا نمیدونم از رو مجرب بودن سعادت گفته یا مساله مالیه
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49217 اره از همین دقیقا میترسم با اینکه دکترم هیچوقت نمیگه کجا برو و میگه هر جا دوست داری و اینا ولی برا ... نرگس مال استاندارمون هست...بسم الله بگو برو... ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 من رفتم نور... دوستم رفت نرگس گله میکرد ازشون... مسکلشون چی بود؟ جنین مشکلی داشت یا چیز دیگه؟
baran2327 عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 2354 نوبت دهیش روزانه س؟ اخه از نور هم بد شنیدم.ترسیدم :( نوبت دهیشو نمیدونم ..زنگ بزن بفرست یکی از اقوام باردار بود اتفاقا از نور راضی بود و از نرگس ناراضیدیگه واسه هرکس یطوری ..هر دو هم شلوغن بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49217 مسکلشون چی بود؟ جنین مشکلی داشت یا چیز دیگه؟ منطورتون دوستم هست؟؟؟ان تیش بالا بود واسش سل فری نوشتن ک رفت نرگس داد خیلی بش استرس وارد کردن آخر سر هم بعد از کلی هزینه و استرس خدا رو شکر بچش سالم بود.. ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عسل_نفس_مامان عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 49217 اره از همین دقیقا میترسم با اینکه دکترم هیچوقت نمیگه کجا برو و میگه هر جا دوست داری و اینا ولی برا ... نوبت دهیش ک تا پارسال ۲روز قبل باید نوبت میگرفتم روز آز هم از۸صبح آزمیشگاه بودم دکتر ساعت۱۱اومد😥 ❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
maryam_goli67 عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 1681 آزمایش های دوره بارداری و حتما یه جای معتبر برید . من خودم رفتم آزمایشگاه پاستور واقعا عالیه کارشون . کلیم مطالب خوب داخلس سایتشون میزارن http://pasteurlab.ir/
baran2327 عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 2354 اخه یه جا خوندم یکی رفته نور بهش گفتن قلب بچه سوراخه بعد رفته نرگس و متوجه شده اونا اشتباه کر ... عزیزم بلاخره واسه ان تی رفتی کجا ؟؟ نور یا نرگس ؟؟ راضی بودی ؟؟ بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!