2777
2789

امروز رفتم سونوي قلب گفت دوتا ساكه يكيش رشدش ٧ هفته و دو روزه و قلب داره يكيش ٥ هفته و ٦ روز و ضربان نداره😢. تو رو خدا كسي ميدونه چي ميشه؟ ممكنه بعدا قلبش تشكيل بشه؟ ممكنه واسه اولي هم مشكل ايجاد كنه؟ من تا حالا همچين چيزي نشنيده بودم

تا ۸ هفته صبرکن زود رفتی

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۸ هفته صبر کن اخه سونو واسه قلب جنین تو ۸ هفته انجام میشه

این امکان هم داره یکی قلبش زود تشکیل بشه یکی دیر 

دلیل نمیشه دو قلو هستن باهم بشه همه چیزشون

به خدا توکل کن گلم

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بله ممکنه عزیزم 

دو قلوهای ناهمسان هیچ ربطی به هم ندارن 

من دوقلو باردار شدم یکیش اوکی بود و یکی مثل شما ضربان پیدا نکرد و کوچیک موند تو هفته 7 لکه بینی داشتم یه هفته بعد دو لخته خون اومد بیرون که دکتر گفت جنین صعیف دفع شده و الان شکر خدا پسرم 5 ماهشه البته تا آخر ماه سه استراحت مطلق بودم و شیاف استفاده میکردم 

حتی ممکنه دفع هم نشه و به جنین کاغذی تبدیل بشه

یه نفر رو میشناسم سه قلو بارداریه و یکی از جنینهاش تو ماه 5 ایست ضربان شده و چون ناهمسان هستن باید تا زایمان صبر کنه

تا ۸ هفته صبر کن اخه سونو واسه قلب جنین تو ۸ هفته انجام میشه این امکان هم داره یکی قلبش زود تشکیل ب ...

همين حرف و به سونوگرافه زدم. گفت همچين چيزي امكان نداره كه قلب اون يكي بعدا تشكيل بشه

همين حرف و به سونوگرافه زدم. گفت همچين چيزي امكان نداره كه قلب اون يكي بعدا تشكيل بشه

استغفرالله مگه اونا خدا هستن که همیچین حرفی زدن اخه دو هفته باهم فاصله دارن

عزیزم صلوات زیاد بفرست

دعای نادعلی بخون

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست