2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که حس میکنن زندگیشون سرد شده بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1439631 بازدید | 33823 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شوهرم خیانت کرده باید چیکار کنم

برو پیش یه متخصص علوم غریبه منظورم دعانویس و رمال نیست  اینها روحانی هستن و فقط با کمک قرآن و ذکر و یاری الهی و ائمه اولا بهت میگن که دعایی چیزی داری یا نه بعد هم سوره و آیه و ذکر بهت میدن که انشاالله شوهرت از این رو به اون رو میشه.خودم در حال تجربه کردنش هستم و بعد از گذشت چند روز دارم تغییرات چشمگیر شوهرم و میبینم و حال خودم هم خوب شده مثلا بهم ثابت شد که همسرم خیانت جنسی نداشته و...

برو پیش یه متخصص علوم غریبه منظورم دعانویس و رمال نیست اینها روحانی هستن و فقط با کمک قرآن و ذکر و ...

به خدا نمیشناسم اگر میشناسی ثواب داره بهم بگو و ابن که شوهرمن خیانت جنسی کرد حالم ازش بهم میخوره

یه سیاست زنونه ی دیگههمیشه جوری رفتار کنین که شوهرتون فکر کنه تصمیم گیرنده اونهتو همه تصمیماش بگین د ...

من که شوهرم با همین فرمون تصمیم گیرنده مرد هست رفت جلو ،،،حالا بدبخت شدیم اینقدر از مردای سرکوبگر بدم می‌یاد چه برسه تشویقش کنم که بدتر بشه

یه سیاست زنونه ی دیگههمیشه جوری رفتار کنین که شوهرتون فکر کنه تصمیم گیرنده اونهتو همه تصمیماش بگین د ...

من همین کار رو کردم به خاک سیاه نشستیم برای چندمین بار ورشکست شدیم و ....استارتر من خودم دانشجوی انصرافی روانشناسی بودم و از اون همه کتاب های جور با جور این دستم اومد که یه زمین خشک و بی آب و علف درخت خوب و سرسبز تحویل نمیده عزیزم این چیزایی که شما گفتید خوب بود ولی همه جا جواب نمیده من اگه قراره به همسرم احساس تصمیم گیر بودن و اقتدار بدم اون هم باید ظرفیت پذیرش داشته باشه نه اینکه با تصمیمات اشتباه پی در پی زندگی رو به کام خانواده تلخ کنه

برو پیش یه متخصص علوم غریبه منظورم دعانویس و رمال نیست اینها روحانی هستن و فقط با کمک قرآن و ذکر و ...

عزیزم پیش کی رفتید برای دعا از کجا میدونید شیطانی نیست اینا که شرح حالتت میدونن همه موکل دارن

سلام رویا جان و گلبوته جان لطفا منم راهنمایی کنید قبل عید با شوهرم سر زن برادرش و برادزش دعوا کردیم ...

سلام شما سعی کن مبارزه با نفس کنید وبرای رضای خدا این مواقع سکوت کنید .خداوند جبران می کنه.در ضمن یک خانم باید مطیع همسرش باشه چون رضایت خدا دررضایت همسر هست.پس شما هرموقع به خاطر رضای خدا سکوت کردی اجرت پیش خدا محفوظه وبا یک تیر دونشون زدی هم بدون زحمت ازخدا پاداش گرفتی هم زندگی رو به کام خودت و بقیه تلخ نکردی واز جنگ ودعوا جلوگیری کردی واعصاب خودت هم به هم نریختی .

ببینید همسروفرزندومال و...وسیله هستند برای قرب به خدای متعال .هرکسی دراین دنیا ازیک راهی امتحان پس میده .پس همیشه شکرگزار باشید چون خداوند هرکسی رو به اندازه تحمل وتوانش امتحان می کنه .اگر از یک سختی فرار کنیم باید سختی های دیگه ای رو تحمل کنیم. مثل کسانی که زود به دنبال طلاق میرن وزندگیشونو به خاطر غرور الکی داغون می کنن اینها باید فرزند بی پدر رو به تنهایی بزرگ کنن وهزار جور مشکل دیگه که به تنهایی باید جورش رو بکشن.

ببینید همیشه مشکل از طرف مقابل نیست ما هم کم عیب و ایراد نداریم من هنیشه فکر میکردم خیلی مظلومم. پس ...

چطوری تونستی ینی چ راهکاری بکار بردی

من تازه عقدم همین مسئله امه شوهرمم خیلی دارم اذیت میکنم خودمم بدتر اذیت میشم

همش دارم مقایسه میکنم و همش در باطن غمگینم.. شوهرم بهم میگ تو قدرنشناسی و این برام خیلی عذاب اوره بهش حق میدم همش من دردسر درست کنم ولی واقعا چطور تونستی بمنم بگو انجام بدم هنو اول کاری اینقد دلزده نکنم اونو و نشم خودم