2777
2789

خواهرشوهرم چهارشنبه زایمان کرده قبلش میگه بچه اصلا تکون نمیخوردشکمم سفت شده بود صبح چهارشنبه درد شدید میشه کیسه ابش پاره میشه سریع میبرنش بیمارستان بعدم اتاق عمل کلی دکترا دعوا سرصدا ک بچه دفع کرده مدفوعشو بلعیده الان بچه تو ن ای سیو هست بعد خواخر شوهرم صبح رفته ک با دکتر حرف بزنه میگه اصلا جواب نمیداد بعد ک ازش پرسیدم حال بچم چطور گفته باید بچت اینا بمونه چون اکسیژن ب مغزش نمیرسه اگ میخوایی خودت با مهر امضا خودتون ببرین کلی بد رفتاری با بیچاره کرده بودن حالا سوالم اینه ک اکسیژن ک نرسه چی میشه یعنی چی حداقلش واسه بیچاره خوبم توضیح نداده کلی گریه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکسیژن به بدن نرسه به نظرت چی میشه 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
وای اکسیژن به مغز نرسه خیلی خطرناکه .ما یکی از اشناها موقع زایمان اکسیژن به مغز بچه نرسیده بود الان ...

وایییییییییی خدا نکنه بچه طفل معصوم بخدا جگرم کبابه چقده نازه فداش شم 

آخیی پسرعمه منم اینطوری شده الان 22سالشه خیلی هم حالش خوبه فقط 2سال اول گریه که میکرد یه وقتایی سخت نفسش بالامیومد وسیاه میشد

اگه مغذاسیب نبینه هیچی نمیشه ازش نوارمغذمیگیرن رضایت نده بزاره بمونه بیمارستان

ممکنه دچارعقب افتادگی بشه من دیدم کسی که ابنطوری شده😢

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....