2777
2789
عنوان

بیایید از سوپرایز های شوهرم واستون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 9946 بازدید | 289 پست
من خوشم نیمد بچه گانس برام

عزیزم سلیقه ای دیگه

من خواستم اینجا یکم انرژی مثبت توش باشه اگه انرژی منفی میگیری خب بحثش جداست

سوپرایزای بزرگتری هم هست اگه دلم راضی بشه میزارم واستون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم اینستا نداریم گاهی فقط اگه بخام خریدی بکنم وصل میکنم و دوباره دیلیت  عشقم شاد باش و زندگ ...

ببخشید خاهری وقت ترو رم گرفتم

ممنون امید دادی خدا نصیب خودتم بکنه یه خشگلشوووو

عشقتون پایییدار

😘🥰😍😻💋💏

🦄you're the most expensive  thing that I have 

سوپرایزهای همسر من خیلییی خاصه😆

مثلا زنگ میزنه میگه سوپرایز دارم برات. بعد من هزار فکر و خیال میکنم میگم وای ینی چیکار کرده برام. چی خریده؟🤔

وقتی میام خومه می بینم سوپرایزش این بوده ک خونه رو تمیز کرده ظرفارو شسته 😂😂😂

ینی عاشقشماااا😂😂😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

دوستان عزیزم خدا شاهده که هدف این تاپیک فقط جاری شدن حس خوب بوده و بس 

پس از همه ی اونایی که حالشون بد میشه میخام که ادامه رو نخونن و نبینن 

اونایی هم که بذت میبرن خوشحال میشم لایک کنن و ببینیم چند نفریم 

که من باز بقیشو بزارم یا نه

منم یکساعت پیش با یه ظرف ترشی غافلگیر شدم😂

😋😋😋😋 اوووف دلم خاست.😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
سه تا تاپيك زدي از سوپرايز هاي شوهرت ك فقط حال مارو خوش كني سه تا تاپيك از نه تا    

عزیزم برای چراغ همسایت نور ارزو کن شک نکن اطراف تو هم روشن میشه

من خاستم موج مثبت بیارم تو تاپیکم ولی شما گویا حالت خوب نیست نخون اینجوری راحت تری 

چون چیزای بعدی رو که بخوام تعریف کنم ممکنه که حالت بد شه😂

سوپرایزهای همسر من خیلییی خاصه😆 مثلا زنگ میزنه میگه سوپرایز دارم برات. بعد من هزار فکر و خیال میکن ...

عزیزمم افرین به شوهرت عالیععع👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

میدونی همین که کار خونه رو وظیفه ی تو نمیدونه چقدر قشنگه😍😍