2777
2789
عنوان

موهام خیلی بدن

347 بازدید | 39 پست

دوستان موهای من صافه و جنس خوبی داره و پرپشته ولی کلم خیلی گنده نشون میده خیلی پف داره بدم میاد.ادم که همش نمیتونه اتو و سشوار بکشه مو خراب میشه تازه من بلدم نیستم محصولی یا روشی هست موها رو روی هم بخوابونه و سنگینشون کنه راستی نظرتون راجع به کراتینه چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوانتو بزن کلم بده😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چکار کنم؟

میرین آرایشگاه میگین موهام پرپشته و میخوام کم حجم بشن یه وسیله دارن باهاش موها رو کم پشت میکنند. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

کراتبنه موادش خیلی مضره برای مو بسیار بسیار شیمیاییه

تخم کتان از عطاری بگیر بذار یه ظرف آب جوش بیا تخم کتان رو بریز داخلش بذار ۱۰ دقیقه باهاش بجوشه بعدش زیرشو خاموش کن بذار کنار یه ۱ ساعتی بمونه بعد که خنک شد یه داخلش شبیه ژل میشه تخماشو در بیار بعد از هر حموم ژلشو بمال به موهات خیلی عالیه

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش💖
میشه توضیح بدی عزیزم هزینش چطور انجام میشه چقدر میمونه و مراقبت خاصی میخواد

بستگی به اندازه مو داره مال من 820 تومن شد حد اقل یکسال ماندگاری داره مراقبت خاصی نمیخواد فقط اینکه از شامپو بچه استفاده کنی و تا هفت روز بعد از کراتینه موها شسته نشه و با کش بسته نشه 

انجام دادم نمای موهام خیلی بد شد

آخه من دختر داییم انجام داد خیلی خوب شد. من خودم موهام پر بود البته الان زیاد ریزش داره ولی فکر کنم یک سوم موهام رو تا بحال خودم زدم چون میرفتن توی هم حال نداشتم باز کنم از زیر قیچی میکردم.   البته الان دیگه نه نمیرن تو همدیگه

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.