2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

129 بازدید | 12 پست

کسی می دونه عوارض واکسن دو ماهگی چیه؟ امروز دخترم واکسن زده بهم گفتن اگه یه سری علایم داشت سریع ببرمش اورژانس مثل لرزش دست و پا و سرد بودن دست و پا و تب خیلی بالا و چند تا چیز دیگه، الان دخترم یکم پاش می‌لرزید البته زود قطع شد ولی خیلی ترسیدم به نظرتون لازمه ببرمش دکتر؟

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز اول كمپرس يخ روز دوم كمپرس گرم به موقع استامينيفونشم بده نگران نباش هيچيش نميشه 

هر چند ساعت یک بار باید کمپرس یخ رو بذارم؟

دوازه ساعت اول سه دفعه کمپرس سرد هربار فقط چندثانیه بعدش کمپرس گرم مرتب بزار وبردار هرچی بیشتر بهت ...

یعنی هر چهار ساعت یک بار؟

سه ساعت جیغ مکرر تب بالای ۳۹ کمپرس سرد روز اول یه بار کمپرس گرم روز دوم یه بار 

نه فقط بردمش حموم یکم زیاد گریه کرد تبشم زیاد نیست خدارو شکر، پس میگی جای نگرانی نداره؟

یعنی هر چهار ساعت یک بار؟

تقریبا 

زیاد هم کمپرس سرد رونزار بمونه درحد چهار پنج ثانیه آروم بکش روش یخم مستقیم نزار پارچه بپیچ‌ دورش

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
تقریبا  زیاد هم کمپرس سرد رونزار بمونه درحد چهار پنج ثانیه آروم بکش روش یخم مستقیم نزار پارچه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

نه فقط بردمش حموم یکم زیاد گریه کرد تبشم زیاد نیست خدارو شکر، پس میگی جای نگرانی نداره؟

نه. ولی دفعه دیگه واکسن زدی نبرش حموم. میگن وقتی تازه واکسن زدی نباید ببرین حموم. من دوسه روز بعدش میبرم که دیگه شرایطش ثابت شده باشه.