2777
2789

سلام خانوما . دختر خاله ام یه پسر 5 ماهه داره و الان قبل ظهر فهمیده دو باره حامله ست . داره سکته می کنه بنده خدا . فقط هم خودش می دونه و خاله ام و من و مامانم . شنیده که دکترا میگن اختلاف بین بارداری بعدی باید حدود سه سال باشه . الان واسه بچش می ترسه ... دوستان اگه کسی می دونه بگه آیا واسه بچه اش مشکلی پیش میاد؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه مشکلی پیش نمیاد.سه سال بخاطر این میگن ک خود زن روبراه بشه بچه هم بزرگ بشه شیرخورده باشه از لحاظ روحی آماده باشه.من دکترم میگفت بچت ۶ماهش شد میتونی اقدام کنی برا بعدی

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

واسه ی برادرمم همچین اتفاقی افتاد پسر شون ۶ ماه بود خانمشون دخترشو حامله شد تا دو سال اول که اذیت شد ولی الان خیلی راحته

از صدای سخن عشق نشنیدی خوشتر                       یعنی تا حالا برات اس ام اس واریز نیومده؟؟؟؟  
نه مشکلی پیش نمیاد.سه سال بخاطر این میگن ک خود زن روبراه بشه بچه هم بزرگ بشه شیرخورده باشه از لحاظ ر ...

چه خوب . آاخه بهش میگم داشتن دنبالتون می کردن مگه هنوز هیچی نشده دوباره ؟؟؟ ولی خاله ام ااز ذوق هلاکههههه