من یک ساله مشکل معده دارم دکتر گفت خراش داره معده ام هم اثنی عشر زخم داشت بعد چند دوره قزص نصرف کردن دکتر گف اندازه ی نقطه زخم مونده ک اجازه بارداری داد بهم ... ۴ماه میگذره و باردار نشدم هنوزم معده ام اذیتم میکنه خیلی خسته شدم مثلا امروز انقد حالم بد ک خدا میدونه ... ناانید شدم میگم تا میخوام تصمیم بارداری بگیرم حالم بدتر میشه 😔😔😔
امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
سلام عزیزم خواهرامه بهت میگم اول مشکل معدتو کامل حل کن بعذ باردار شو فقط خدا میدونه من این ۵ماه چ بلاهایی کشیدم فقط بخاطر معده ام من ۱۱کیلو تو بارداری کم کردم
سلام عزیزم خواهرامه بهت میگم اول مشکل معدتو کامل حل کن بعذ باردار شو فقط خدا میدونه من این ۵ماه چ بل ...
اگه قرار بود حل شه حل شده بود من یکساله دکتر میرم و خود دگتر،بهم اجازه داده .... ب قدر کافی هم وزن کم کردم واس معده ام و خیلی بارداریم عقب افتاده واقعا بچه میخوام چون من بچه اولمو از دست دادم بعد سه روز ... الان دوسال میگذره ازش دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم
امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...