2777
2789
عنوان

خسته شدم

124 بازدید | 22 پست

من یک ساله مشکل معده دارم دکتر گفت خراش داره معده ام هم اثنی عشر زخم داشت بعد چند دوره قزص نصرف کردن دکتر گف اندازه ی نقطه زخم مونده ک اجازه بارداری داد بهم ... ۴ماه میگذره و باردار نشدم هنوزم معده ام اذیتم میکنه خیلی خسته شدم مثلا امروز انقد حالم بد ک خدا میدونه ... ناانید شدم میگم تا میخوام تصمیم بارداری بگیرم حالم بدتر میشه 😔😔😔

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

عسلزیاد بخور

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول درمان کن، بعد باردار شو

من با سنگ کلیه باردار شدم، الان کلیه ام بزرگ شده، دو تا سنگ نیم سانتی دارم، دردش امونم نمیده، دارو هم نباید مصرف کنم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
عرق زنیان خیلی خوبه واسه معده واسه بارداری هم توکل ب خدا انشالله بزودی باردار میشی

هر چی میخورم اصن انگار ن انگار 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
عسلزیاد بخور

هر صبح عسل میخورم شبا هم حتما ی قاشق میخورم ولی نمیدونم چ مرضی دارم ک خوب نمیشم

سلام عزیزم خواهرامه بهت میگم اول مشکل معدتو کامل حل کن بعذ باردار شو فقط خدا میدونه من این ۵ماه چ بل ...

اگه قرار بود حل شه حل شده بود من یکساله دکتر میرم و خود دگتر،بهم اجازه داده .... ب قدر کافی هم وزن کم کردم واس معده ام و خیلی  بارداریم عقب افتاده واقعا بچه میخوام چون من بچه اولمو از دست دادم بعد سه روز ... الان دوسال میگذره ازش دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم 

عزیزم جاری منم همین مشکل رو داشت....یه مدت چایی نخور به جاش آب جوش بخور مخصوصا صبحا

من ۹ماهه چایی نمیخورم بازم مرسی 

اول درمان کن، بعد باردار شو من با سنگ کلیه باردار شدم، الان کلیه ام بزرگ شده، دو تا سنگ نیم سانتی د ...

اخی عزیزم کلیه درد ک دیگه زندگی واس ادم نمیزاره