2777
2789

میخام طلاق بگیرم.شوھرم کاریہ نجیبہ سر سنگینہ قلبش مھربونہ دل نازکہ..... اما چن شب پیش سر موضوعی ک من لج کردم ک کار خودما بکنم دعوامون شد زد تو گوش من زنگ زدم باباش بدتر عصبی شد ۲-۳ زد تو گوشم ........این اولین بارش بود تو ۴ سال ک دست بلند میکرد.....

بچہ ۸ ماھہ دارم .......

میترسم طلاق بگیرم بچہ رو بھم ندہ......یا حتی بعد جداییم گیر یہ بدترش بیفتم چیکار کنم بنظرتون طلاق بگیرم.....یا اگ نگیرم چقد باھاش قھر باشم چجور رفتار کنم باھاش

تعداد رای : 59
نظرسنجی
طلاق
0
0%
بخشش
59
100%
★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

عزيزم اين اتفاقاا پيش مياد شكا نيايد همش بفكر طلاق باشي طلاق خوب نيست

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بخشش کن 

چون این دعوا و نزاع توی هر زندگی ای پیش میاد خواهرم 😙 بخاطر بچت هم که شده یه فرصت دیگه بهش بده 😊 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

اينسريو به خاطر طفل معصومت ببخش عزيزدلم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزيزم اين اتفاقاا پيش مياد شكا نيايد همش بفكر طلاق باشي طلاق خوب نيست

دلم از این پرہ ک چرا دست روم بلند کردہ کسی ک من روش قسم میخوردم

★☆✧☜ھمــــہ براے نفــ♥ــس ڪشیـــدن بہ اڪـــسیژننیاز دارند من بہ تــ♥ـــو ☞★☆✧                                                                                                     دوستــــــ عزیـــــــز میشہ واسہ خوشبختیـــــم در کنار ھمسرم و پسرم یہ صلوات بفرستی کہ مشکلم حل شہ؟ ؟      ممنونم 😘😘

برو بشین زندگی تو بکن .بخطر یه بار زدن تو گوشت میخای طلاق بگیری اونم با بچه .حتما دلت به زندگیت خوش نیست واقعا جای تاسف داره 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه