2777
2789
👍👍مرسی اره اون انگارشلوغه یکم🤗

قیمتش خیلی خوبه؛ آره طرحش خیلی شیکه؛ مبارکه؛ با دله خوش😘

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
الهی....خداروشکر دامنت سبز شد دهن اونام بسته شد😍

😍😍😍فدات عزیزم.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک4سال تواقدام بودیم من یکم تنبلی داشتم شوهرمم ضعیف بود

وای چقدر طولانی خدارو شکر که الان بارداری انشالله نینی سالم بیاد بغلت واسه منم دعا کن عزیزم یکساله  تو اقدامم دارم دق میکنم 

وای چقدر طولانی خدارو شکر که الان بارداری انشالله نینی سالم بیاد بغلت واسه منم دعا کن عزیزم یکساله & ...

انشاالله توهم زودی حامله میشی به شرطی که بزنی به بیخیالی وغذاهای سالم بخوریدوورزش کنید.

سلام عزیزم خوبی؟؟؟ چه خبر 😍

سلام آروشاجون ممنون گلم شماخوبین😘

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
سلام آروشاجون ممنون گلم شماخوبین😘

فدات شم منم خوبم ❤️

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

خیلی خوبه فقط بهتره از برند های معروف ایرانی لباس هاش رو بخری . هم پنبه ای هستن بدن بچه رو ادیت نمیکنن دوخت خوبی دارن هم تو شست و شو زود بی رنگ رو نمیشن . برندهایی مثل تاپ لاین. اشور . تیک تاک و بهاوران و ... اینی که خریدی یه برند متفرقه اس معلوم نیست چینه یا...

از حرفم ناراحت نشی ولی خوب چون هنوز بچه نداری تجربه کافی تو خرید لباس هم نداری من خواستم تجربه ام رو باهات به اشتراک بگذارم 😊😊

نکته بعدی هم اینکه هر موقع لباس نوزاد میخری به یقه لباس نگاه که که دکمه داشته باشه .. یقه بدون دکمه تو سر بچه نمیره اگرم بره به زور میره.

تاپ لاین خیلی راحت تو سر بچه میره سه تا دکمه کنار یقه داره.