2777
2789
شمام پروفت خوشگله😐😑

ممنون

مشکلی هست؟؟😃

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
انشاالله توهم این ماه به حق حضرت علی اصغر دامنت سبزمیشه گلم غصه نخوری توکلت فقط به خوده خداباشه.

انشالله ممنونم عزیزم خدا نی نی تو حفظ کنه

چند ساله کارم شده به سیسمونی مغازه ها نگاه کردن وتصورکردن نی نیم توی لباس خیلی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولیش نیست چندساله منتظر بچه بودم لباس زیادگرفتم ولی این اولین لباسه توی بارداری گرفتم.

عزیز دلم مبارک باشه خیلی قشنگه 

میشه بپرسم چند وقت تو اقدام بودی مشکلتون چی بود چیکار کردین که خدارو شکر باردار شدی؟؟

25تومن گرفتمش سایز1

چه گرون چه خبره؟حتما جنسش خیلی خوبه هان؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خییییلی نازه  اسی😍😍 لباسا که گرفتی رنگ مشترکه یا هم پسرونه میخریدی هم‌دخترونه؟؟ راستی ن ...

آره عزیزم چون جنسیتش مشخص نیست یه رنگی گرفتم انشاالله بچه هرچی بودبکنمش تنم.

آره عزیزم چون جنسیتش مشخص نیست یه رنگی گرفتم انشاالله بچه هرچی بودبکنمش تنم.

ای جونم،خوب کاری کردی

انشاالله سالم و سلامت باشه همیشه😘

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
اولیش نیست چندساله منتظر بچه بودم لباس زیادگرفتم ولی این اولین لباسه توی بارداری گرفتم.

خوشبحالتون؛ قشنگه مبارکه؛ من چهار ماهو تموم کردم هنوز چیزی نگرفتم واسه نی نیم😶 ولی مامانمو آبجیم هر کدوم ی دست گرفتن اما خوومون نه؛دلیلشم نمیدونم 😑

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
😊😘😘😘😘فدات بشم جنیفرجان🤗 نخریدم ۲تاگذاشتم میخواستم ببینم کدوم بهتره

هردوش خیلی قشنگه ولی برای دوجاخوبه یکی مهمونیا

ویکی مراسمای رسمی تر

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
کی میشه ازمایش ما ثبت بشه خدا 

عزیزم شما که این همه صبر کدی یه چند ماهی هم اصلا فکروخیال نکن ، انگار برات مهم نیست من حدود ۶ماه بود که دیگه هیچ قرص ودارویی مصرف نمیکردم ۲ماه اخرش هم کلا رفتیم مسافرت واستخر وتفریح ، خودم باورم نمیشد که حامله بشم . ان شالله به زودی دامنت سبز میشه دوست گلم. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
آره شاید تاپیک تو بود اونموقع نمیشناختمت نمیدونم انگار ب مادرشوهرش میگفت سگ سیاه اینهمه براش کار کرد ...

😂خودمم

بهم گفت لاغر مردنی دهن باریک...درحالیکه اصلا اینجوری نیستم.منم چایی کوبیدم زمین ورفتم.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
واقعا رنگ زرد نمیخرن برا  بجه؟؟؟😟😟😟😟 سیسمونی چی چرااا

نه کی گفته زرد نمیخرن . لباسا سایز خیلی کدچیک رو میگن زرد نگیرین چون باعث تشدید زردی میشه . 

من که که سرویس کالسکشو  کلا زرد طرح دار گرفتم 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
خانمااین روسری قشنگه؟استارترجان ببخشید🙈

بله خیلی زیباست مبارکه ؛ منم یکی دارم ولی طرحش فرق میکنه چیزی ک اذیت میکنه اینه ک چون دور دوزی نشده همش نخاش یکی یکی جدا میشه میترسم آخرش دیگه چیزی از روسریم نمونه؛ چند گرفتین؟ من یک و نیم سال پیش ۳۲ گرفتم 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
😂خودمم بهم گفت لاغر مردنی دهن باریک...درحالیکه اصلا اینجوری نیستم.منم چایی کوبیدم زمین ورفتم.

آخی...قربونت بشم چه بد حرف زده😔

میگفت بچه دار نمیشی درسته؟

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤
مرسی پرنساجان😊نخریدم ک🙄🙂رودربایستی نکنین 😃دوتاگذاشتم خواستم بدونم کدوم بهتره😉

اولی بهتره دوست خوبم...قیمتشم میگی؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔