2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

89 بازدید | 6 پست

سلام.من مهر قرص کلومیفن خوردم دکترم گف برو آذر بیا اثرش تا دوماه هست آذر ک رفتم گف کیست داری بهم قرص ال دی داد ک از چهارم عادت بخورم.باید چندتاشو بخورم؟؟؟آخه اگه بخوام همشو بخورم تا تموم بشه دوره م میشه ۳۲ روزه تا پریود بشم احتمالا ۳۵_۳۶ روز بشه.موندم الان چیکار کنم کسی تجربه ای نداره؟

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

باید از روز 4شروع کنی همش رو بخوری بعد میری پیش دکترت اگه لازم باشه میگه ادامه بده نباشه میشه دیگه نخوز

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا قرصی هست که تا دوماه اثر داره؟

نمیدونم ب من گف تا دوماه اثرش هست اقدام کن اگه نشد بعدش دوباره بیا دوباره ک رفتم گف کیست گرفتم

باید از روز 4شروع کنی همش رو بخوری بعد میری پیش دکترت اگه لازم باشه میگه ادامه بده نباشه میشه دیگه ن ...

ینی ۲۸ تاشو باید بخورم؟بعد ک پریود شدم برم پیشش اگه دفع نشده بود واسه ماه بعدم بده؟

ینی ۲۸ تاشو باید بخورم؟بعد ک پریود شدم برم پیشش اگه دفع نشده بود واسه ماه بعدم بده؟

28تا روبخور قبل از این که پریود شی برو پیشش یعنی دونه اخری که خوردی 

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد