2777
2789

سلام بچه ها.من  دو تا برادر دارم .3 ساله که ازدواج کردم و طبقه پایین خونه بابام زندگی میکنیم.دو تا برادرامم خونه هاشون نزدیکه بهمون.یه مشکلی که برا خانوادم پیش اومده اینه که....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دو تا زن داداش دارم.زن داداش کوچیکه عشقه.اما امان از زن داداش بزرگه.همش میخاد بینمونو بهم بزنه که موفق ام شده.

دو تا برادر من با هم شریک هستن .چند وقت پیش با این اوضاع اقتصادی کارشون افت کرد و مجبور شدن از هم جدا بشن.خانواده ی ما از همون اول خیلی پشت همدیگه بودیم.اما زن داداش گرامی به خاطر وضع بازار هی رو مخ داداشم راه رفت و از هم جداشون کرد.داداش کوچیکمم به خاطر همین خیلی باهاش چپ افتاد.الان دیگه اصلا نمیان دور هم جمع بشیم خونه بابام اینا.بابای من بنده ی خدا بازنشسته هست و تنها امیدش اینه که بچه هاش آخر هفته ها دور هم جمع بشن.زن داداشم باعث و بانی این همه جدایی هست.الانم هر کاری میکنیم نمیتونیم بینشون رو آشتی بدیم.نمیدونم چکار کنم.پدر مادرم  خیلی ناراحتن.همش حسرت میخورن که چرا بچه هاشون دور هم نیستن.همش تنهان.آخه همیشه آخر هفته ها جمعه هممون خونه بابام جمع بودبم اما الان تموم مناسبت ها و تموم تعطیلی ها مامان بابام تنهان.

اینه که ...... چی؟

خوب دوخط دیگه مینوشتی جونت درنمیومد والله

اه

این چه مد بدیه تواین نی نی سایت

همه عاشق کش دادنن

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
بچه ها من چکار کنم.من خیلی برا مامان بابام ناراحتم

بايد ببينيد درد زن داداشت كوچيكت چي!؟

شايد داداش بزرگه كلاه گذاشته خو؟؟ 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻