2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

118 بازدید | 16 پست

اینقدر ناراحتم که نگو 

ازهرکی دلم بشکنه اینقدر ناراحت نمیشم

که امروز شدم

دلم بحدی شکست که نگو داشتم ارتباط شوهرم روبا مادرم خوب میکردم که مادرم همه چی رو خراب کرد 

ای خددددداااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭

مادرم ازبس غصه منو خودره اینجوری شده 

ارزوهای دودرازی برام داشت میخواست همونجوری که نازپرورده بودم با مردی که قدرمو میدونه زندگی کنم 

ولی من با یک فرد روستایی دارم زندگی میکنم که هیچ کم وکاستی برام نزاشته 

ولی مادرم تو هر برخودری یک گلایه میکنه توسر شوهرم میزنه

اینه شمعدون برام نخریدن شوهرم گفت بعدا برات میخرم وقتی خونه برات خریدم 

پدرشوهرم موقع بعدازعروسی شماردن دیدن ها گقت برامن نسیه دو بنویس ولی اصلا ندادش 

خواهرشوهرم تو شهرمون بود نیومد برا لحظه زایمانم ودست خالی اومد عین بخیالا 

گلایه مادرن از گزشته منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادرت نباید دخالت کنه کسی نباید بین زن و شوهر قرار بگیره

مادرم از رو دلسوزی حرفی میزنه ازم پستیبانی میکنه ولی شوهرم کینه بدل گرفته میگه مادرت هرکاری میکنه منت سرم‌میزاره

مادرم به خونواده همسرم گفت خانوادت بیسوادن نفهمند نمیدونند نوه خان بزرگ رو گرفته که اونا کف زیر پای ...

خب خیلی حرفاش زشت بوده نزار مادرت تو زندگیت دخالت کنه چون باعث کینه های بیشتر میشه

شده کینه زیاد شده خاخواده شوهرم ازقضایا خبر ندارن 

فقط مادرم میگفت وقتی دونفر ازدواج میکنه میگه با اجازه بزرگترها یعنی باید به رسم خونواده وبزرگترها اجرابشه نه همه چی رو بچه بازی کنید

خب خیلی حرفاش زشت بوده نزار مادرت تو زندگیت دخالت کنه چون باعث کینه های بیشتر میشه

خونه مون  خواهرشوهرم اومده  با پدرومادرم 

بعد من بعداز رفتن خواهرشوهرم دعایی لای پارچه دیدم  همین دعا کینه رو بیشتر کرده

خونه مون  خواهرشوهرم اومده  با پدرومادرم  بعد من بعداز رفتن خواهرشوهرم دعایی لای پار ...

عیبی نداره ب حاشیه ها اهمیت نده حواست ب شوهرت باشه ب زندگیت 

دعا و این چیزا مزخرفه