2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به خاطر زایمان باشه درست میشه منتها باید ببندیش از اینکارایی که مادربزرگا بلدن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

کم کم خوب میشه نگران نباش ، چند مورد دیدم خوب شدن ، بیشتر بخاطر فشاریه که موقع خروج از کانال زایمان به سر میاد ، اگه درزای سرش و ملاکش باز باشن هیچ مشکلی نیست و جای نگرانی نداره ، با دکتر هم مشورت کن که چکش کنه ببینه درزا و ملاجش بازن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

خیلی باید توی خوابوندش احتیاط کنی

اگر شبی چند دفعه بیدار شی و سرش رو به طرفین بچرخونی آره گرد میشه

هر موقع میخوابه چند بار سرش رو به طرفین بچرخون نذار مدام به یه حالت بخوابه که بدتر میشه

ترجیحا از بالشت طبی نوزاد استفاده کن

تا ۶ ماهگی زمان داری که به حالت سرش فرم بدی

بغصی دکترا میگن تا وقتی ملاجشون سفت نشده وقت هست اما تایم طلاییت تا ۶ ماهگی هست

.Pain🔥you made me a believer

اگه به خاطر زایمان باشه درست میشه منتها باید ببندیش از اینکارایی که مادربزرگا بلدن

نیاز به بستن نیست خودش به مرور درست میشه دختر منم بود الان سرش گرده گرده 

برای سلامتی وشفای بیمار دچار سرطان صلوات بفرستین.

هردوتا پسرای من بودن خوب شدن ولی نه کامل کامل مودرمیاره نشون نمیده دیگه

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊