2777
2789
عنوان

خانومایی که سنشون کمه و الان بچه دارن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 38 پست

نميخوام قانع ت كنم

اما شرايط من اينه

١٦سالگي عقد كردم١٦سالگي رفتم خونه خودم مدرسه م رو هم رفتم كنكورمو دادم با بهترين رتبه دولتي نشهد رو اوردم٥٠٠كيلومتر ازشهرمون فاصله رفتم دانشگامو ولي خب سعي م رو كردم بيام شهرمو ي ترم اونجا خوندم ي ترم هم هس ك اومدم شهرم ميخونم

باردارهم شدم تا ترم سه بااين شرايط ميرم ترم چهارمو هنوز تصميم نگرفتم ك اونم پشت بند بخون يا ي مرخصي بعد خوندش

از وضع م هم خيلي رازي م سختي هم نداشتم و نميذارم هيچ تصميمم مانع اون يكي شه

....‌
به خودتون فرصت بدید همدیگه رو بیشتر بشناسید  اخلاق هم دستتون بیاد ، اخلاق خانواده ها رو بهتر ب ...

آره خودمم نظرم همینه چون ما کلا دوران نامزدیمون کم بود فقط دنبال جهیزیه و اینا بودیم.

زِندِگی کَسی به ما رَبط نَدارَد💎🍃🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من قبل تو تاپیک ها گفتم

وقتی دو نفر از دوتا فرهنگ مختلف با دوتا تربیت و دوتا روحیه مختلف میرن زیر یک سقف یک بازه زمانی لازمه تا به یک راه مشترک برای زندگی مشترک برسن برای رسیدن به این هم بخث و گفت و گو هست هم گاهی مشاجره و پایین و بالا تا برسن به اون دیدگاه مشترک برای بقیه راه

این اتفاقات در حداقل زمان دوسال نیاز داره

بیشتر فکر کن و بزار زندکی به اون نقطه برسه که هم خودتون از بچه داری لذت ببرید هم بچه در محیط سرشار از آرامش و یگانگی به دنیا بیاد

عزیزم من قبل تو تاپیک ها گفتم وقتی دو نفر از دوتا فرهنگ مختلف با دوتا تربیت و دوتا روحیه مختلف میرن ...

درسته من همسرم رو از قبل میشناختم اخلاقشو میدونم خیلی خوبه منظور بدون شناخت نیستیم از هم خانواده ها مونم خوبن. اینطوری نیست که چون عجله ای بوده من نشناخته شوهر کردم

زیر۱۸ سال خطرات خاص خودشو داره

عجله نکن بزار حداقل دیپلم بگیری

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
درسته من همسرم رو از قبل میشناختم اخلاقشو میدونم خیلی خوبه منظور بدون شناخت نیستیم از هم خانواده ها ...

عزیزم همسر من بچه دوست پدرم بوده که پانزده سال همسایه بودیم

باهم بزرگ شدیم 

اما این شناختا با اون چیزی که وقتی بری زیر یک سقف بهش میرسی فرق داره

آدم برادرشم هست وقتی ازدواج میکنه میبینی تو زمدگی مشترک با زنش چقدر فرق داره با شناخت تو به عنوان خواهر

۱۶ خودمم الان نمیخوام سنم کمه ولی همسرم دوست داره زیاد پا فشاری نمیکنه ولی میترسم دل سرد بشه ازم

سنت کمه واقعا حداقل تا ۱۸ صبر کن هم سنت بیشتر میشه هم پخته تر میشی و هم اینکه از زندگیت مطمئن میشی 

شوهرتو میتونی یه جوری راضی کنی بلاخره 

بعدم بچه باید به خواست دوطرف باشه یعنی چی که دلسرد بشه 

الکی نندازی دهنش 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

پس سعی میکنم همسری رو راضی کنم 

البته اون به فکرمه زیاد گیرنمیده ولی میبینم با حسرت به بچه ها نگاه میکنه

چون خب من نمیتونم هم باردار بشم هم درس بخونم به درس خیلی علاقه دارم

پس سعی میکنم همسری رو راضی کنم  البته اون به فکرمه زیاد گیرنمیده ولی میبینم با حسرت به بچه ها ...

ناراحت نشیا ولی این نگاه های حسرت امیز از اختلاف سنیتون هم نشات میگیره

ایشون تو سنیه کهخوب دیگه کم کم باید به فکر بچه باشه 

اما واسه شما زوده 

امیدوارم به یه توافق درست برسین 😘

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
ناراحت نشیا ولی این نگاه های حسرت امیز از اختلاف سنیتون هم نشات میگیره ایشون تو سنیه کهخوب دیگه کم ...

نه ناراحت نمیشم

ممنون

من ۲۷ شوهرم ۳۵ یه بچه دارم ولی برا دومی تو این شرایط اقتصادی مملکت اصلا بچه دیگه نمیخوام از ایندش می ...

خدا رو شکر مشکل مالی نداریم کمبود سنی دارم😂😂