2777
2789
عنوان

سوال درمورد سپرده يك ساله

424 بازدید | 13 پست

سلام، كدوم بانك دولتي اي سپرده يك ساله با سود ٢٠ درصد به بالا داره؟

ما يه مقدار پول داريم بانك رفاه كه قراردادمون تا آخر اسفنده، فك كنم حدود٢٦ اسفند و سود١٥ درصد هست

اگه جاي ديگه اي باشه آخرسال ميخوام جاب جاشون كنم به يه بانك ديگه اما بازم دولتي 

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

بانک سرمایه فک کنم ۲۱ درصد سود میده به حسابای بالای صد ملیون.و سود ۲۳درصد به مبالغ بالای ۱۵ت

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانک سرمایه فک کنم ۲۱ درصد سود میده به حسابای بالای صد ملیون.و سود ۲۳درصد به مبالغ بالای ۱۵ت

ما ١٢٠ تا هست، البته پول من نيس مال يكي از افراد درجه يكم هست، سرمايه خصوصيه درسته؟

من دارم الان بیست درصد میگیرم روز شمار قوامین...حساب قدیمیه...برید بپرسید جدید داره با این شرایط

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من دارم الان بیست درصد میگیرم روز شمار قوامین...حساب قدیمیه...برید بپرسید جدید داره با این شرایط

قوامين هم دولتي نيس، ولله با اين وضعيت حود بانكهاي دولتي هم مطمئن نيستن، منظورم صادرات ملي ملت كشاور ي ، اين بانكهاي دولتي هست

الان حدودا شصت تومن بذاری بانک چقد سود میدن؟بیشترین سود چ خصوصی چ دولتی

خصوصي ها بالاي ٢٠ يا حداقل همون ٢٠ رو ميدن

مثلا براي ٦٠ تا يه تومن شايد يا يك و صد، آخه يع مالياتي هم ميخوره بهش ازش كم ميشه

خصوصي ها بالاي ٢٠ يا حداقل همون ٢٠ رو ميدن مثلا براي ٦٠ تا يه تومن شايد يا يك و صد، آخه يع مالياتي ...

خب پس 

اخه پارسال زنگیدم بانک میگفتن بانک شهر بیشترینه گفتم چهل بذارم چقدر میشه ماهی گفت خیلی نیس ۲۱۰😐😐😐😐😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
ما ١٢٠ تا هست، البته پول من نيس مال يكي از افراد درجه يكم هست، سرمايه خصوصيه درسته؟

ببخشید منظورم بانک آینده هست.درسته خصوصیه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
خب پس  اخه پارسال زنگیدم بانک میگفتن بانک شهر بیشترینه گفتم چهل بذارم چقدر میشه ماهی گفت خیلی ...

شايد روزشماروًگفته 

الان بانك رفته ما ١٢٠ تا داريم با قرارداد سالانه ١٥ درصدم هست تقريبا  يك و چهارصدو خرده ميده

عزیزم بانکهای دولتی مثل صادرات و رفاه و تجارت و .....چون زیر نظر بانک مرکزی هستن و براساس سودی که بانک مرکزی مشخص کرده یعنی پانزده درصد برای سپرده یکساله و ده درصد کوتاه مدت سود میدن