2777
2789
عنوان

اسم خوب براي كانال طراحي نقاشي

44631 بازدید | 25 پست

سلام دوستاي عزيزم . به كمكتون احتياج دارم . 

در حيطه ي طراحي و نقاشي ميخوام كانالي بزنم و نمونه كارامو بزارم، و بعدا به اميد خدا سفارش بگيرم 

با توجه به توضيحاتي كه دادم كمكم كنيد يه اسم خوب و خاص انتخاب كنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی یه اسم هنری برا خودت انتخاب کنی

اونو بزاری اسم کانال

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
میتونی یه اسم هنری برا خودت انتخاب کنی اونو بزاری اسم کانال

ممنونم از راهنماييت عزيزم . فعلا موندم چيكار كنم . اگه اسم قشنگي به ذهن اعضاي ني ني سايت بياد و بگن بين اونا انتخاب ميكنم و اگرم نشد كه اسم خودمو ميزارم 

اخه اسماشونو نگاه کردم قشنگ نبودن که بهت بگم 

مثلا یکیشون   نقاشی آسونه   بود    یا مثلا   هوای نقاشی   

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
آبرنگ مثلا    

آبرنگ قشنگه ولي ميدونين من سايه روشن الان كار ميكنم و ايشالله چندوقت ديگه سياه قلم هم اضافه ميكنم ، يه چيزي اگه باشه كه اختصاصي به يه سبك نباشه بهتره 

اخه اسماشونو نگاه کردم قشنگ نبودن که بهت بگم  مثلا یکیشون   نقاشی آسونه   بود &nbs ...

ممنون عزيزم ، اينا رو ديدم ولي يچيزي هم ميخوام كه خاص باشه يخورده ، 

مشكل پسندم 😊

ممنون عزيزم ، اينا رو ديدم ولي يچيزي هم ميخوام كه خاص باشه يخورده ،  مشكل پسندم 😊

اره اینا زشتن