2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق این پالتو بودم ولی اصلا ندیدمش وقیمتشم میدونستم بالاست😔😔😔😔😔

کدوم شهری عزیزم؟ پاساژای تهران شبیه این دیدم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

مشهدم عزیزم خوشبحالتون هرچند قیمتشم برام مهم بود فکر میکنم قیمتش بالاست

ا مشهدم خوبه پاساژای خفنی داره که, قیمت نگو وحشتناک شده ,من هفته پبش خواستم بخرم زیر 200 ندیدم, جنسای معمولی که اصلا قشنگ نبودن 200 😔 

ولی انشالا واسه زمستون بخریش گلم 😍

ا مشهدم خوبه پاساژای خفنی داره که, قیمت نگو وحشتناک شده ,من هفته پبش خواستم بخرم زیر 200 ندیدم, جنسا ...

اره جاهای خوب که زیاده من دیگه خریدامو میرم آزادشهر ازاون بالاتر نمیتونم اونجا پالتو پیداافتضاحه بخدا تازه کلی هم حرص خوردم گرون بود واسه من مشکی ساده جلوش فقط بند باریک داشت واقعاهمه چی چندبرابر شده قیمتاش افتضاحه

اره جاهای خوب که زیاده من دیگه خریدامو میرم آزادشهر ازاون بالاتر نمیتونم اونجا پالتو پیداافتضاحه بخد ...

اره واقعا الکی گرون کردن همه چی رو با دلار بالا بردن, خدا کمک کنه 🙏🙄

منم مشهد یه پالتو ساده خریدم ۲۱۸ تومن 

نمی خواهم بدانم بعد از مرگم چه خواهد شد ...نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ..ولی انقدر مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد ...گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ بازی گوش ...واو هر دم دم گرم خودش را در گلویم سخت بفشارد وخواب خفتگان خفته را اشفته.. اشفته تر سازد بدین سان بشکند در من سکوت مرگبارم را ....‌‌.تا بی نهایت دوستت دارم نامیا 
خانمه کارشناس ارشد،بدنبال زبان سلول ها و ارتباط اونها باش،مطمئنم خیلی برای پیشرفتت بدرد میخوره💐اینج ...

❤️❤️