2777
2789
عنوان

شماجای من بودین چیکارمیکردین؟😢

387 بازدید | 31 پست

نامزدم ساعت یازده وربع بهم زنگ زد گفت ساعت۱۲سرکوچه منتظرتم،منم سریع حاضرشدم کلی ذوق زده رفتم دیدم نیست!بهش زنگ زدم مامانش گوشیوبرداشت گفت دستش بنده میگم بهت زنگ بزنه،یه ربع وایسادم زنگ نزد،دوباره زنگ زدم جواب نداد دودیقه بعدش زنگ زد گفت من نمیام بروخونه!!!دارم سکته میکنم چون دفعه اولش نیست😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم شماها چتپن شده.چرا آنقدر خودتونو کوچیک میکنین؟ من نامزدم تو دوران عقد هر ی ساعت باید بهم زنگ میزد. بعدم چرا انقدر وا میدید.چرا نباید عصبانی بشی تو رو تو خیابون کاشته‌!!!! واااااای سرم درد گرفت

مگه دوست پسرته که رفتی سرکوچه منتظرش؟؟؟دفعه بعد بگو بیاد خونه تون.الکی هم‌آماده نشو.وقتی رسید بگو بشینه تا آماده بشی

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀