2777
2789
عنوان

با تجربه ها توى سقط بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 66 پست
از اسم کورتاژ وحشت دارم خدا خودش کمک کنه

کورتاژ بهتراز سقط طبیعی بنظرم چون دیگه دردهای وحشتناک و خونریزی و خاطره بد لحظه سقط تو خاطر آدم نمیمونه یع بیهوشی و تمام بعد به هوش اومدن دردی نیست اصلا من که خیلی راضی بودم منتها دکترا اول سراغ کورتاژ نمیرن مثل زایمان ها که بدبخت بعضی خانوما میمیرن از درد میبینن نمیشه سزارین میکنن اینم همون طور طرف چقدر درد و دفع لخته داره بعد بقایا میمونه مجبور میشن کورتاژ کنن پس اگه کارت به سقط رسید دوست داشتی تجربه من رو به کار ببر بیمارستان اگه قرص زیرزبونی دادن دورازچشم پرستارا بنداز بیرون اگه واژینال بود دفعش کن اینطوری بعد یه تعداد قرص و شیاف خاص که ببینن دفع نداشتی مجبور به کورتاژ میشن البته این تجربه منه تصمیم با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کورتاژ بهتراز سقط طبیعی بنظرم چون دیگه دردهای وحشتناک و خونریزی و خاطره بد لحظه سقط تو خاطر آدم نمیم ...

اره مم اينو تجربه كردم فقط شانس من اصلا  درد نداشتم بعد ٢ روز ديدن خبرى نيست بردنكورتاژ

امروز رفتم جای دیگه سونوی واژینال

متاسفانه دکتر این سونوگرافی هم با دکتر سونوی قبلی هم نظر بود و گفت ساک خالیه جنین تشکیل نشده بارداری پوچ هست

با التماس گفتم به نظرتون تا کی صبر کنم ممکنه تشکیل بشه؟

خندید گفت میل خودته دوست داری صبر کن ولی می خواست تشکیل بشه تا الان تشکیل می شد الان هم که سونوی واژینال دادی و دقیق هست

توی سونو زد 7 هفنه و 2 روز ولی به حساب پری هفته 10 هستم قطر ساک بارداری هم 21 میل بود

دیگه راضی ام به حکمت خدا هرچند دلم گرفته و نمی تونم باور کنم ولی فعلا دنبال دکتر خوب می گردم برای سقط

امروز رفتم جای دیگه سونوی واژینال متاسفانه دکتر این سونوگرافی هم با دکتر سونوی قبلی هم نظر بود و گف ...

اى بابا😔

منم ديروز رفتم كورتاژ البته از ١ روز قبلش زير نظر دكتر قرص استفاده كردم ولى حالم خيلى بد شد ، دلدرد نداشتم ولى سر درد عجيب كه ديگ با هيچ مسكنى خوب نميشد 

رفتم بيمارستان مويم كرج ١ شب هم موندم و تمومش كردم 

هزينش هم كلا شد ١٥٠٠ با بيمه تامين اجتماعى 

بقيش هم از بيمه تكميلى ميگيريم 

اى بابا😔 منم ديروز رفتم كورتاژ البته از ١ روز قبلش زير نظر دكتر قرص استفاده كردم ولى حالم خيلى بد ...

عزیزم

دیگه تکلیفت مشخص شد

ایشالا که به وقتش خدا یه نی نی سالم بدون درد سر بهت بده دوستم

قرص خوردی خونریزی نداشتی؟

کورتاژ سخت نبود؟ اذیت نشدی؟

عزیزم دیگه تکلیفت مشخص شد ایشالا که به وقتش خدا یه نی نی سالم بدون درد سر بهت بده دوستم قرص خوردی ...

٤تا قرص با هم واژينال گذاشت ، دلدرد انچنانى نداشتم ولى سر درد منو كشت ،لرز شديد كردم ، كورتاژ خيلى راحت بود بعدش اصلا نه درد نه خونريزى ولى باز دارم استراحت ميكنم و تقويت

٤تا قرص با هم واژينال گذاشت ، دلدرد انچنانى نداشتم ولى سر درد منو كشت ،لرز شديد كردم ، كورتاژ خيلى ر ...

من دیروز پیش دکتر افراسیاب بودم بهم قرص زیرزبونی داد 4 ساعت 1 بار استفاده کنم

ایشالا از شنبه صبح استفاده می کنم که برم خونه مامانم پیشش باشم استرس دارم از درد و خونریزیش خیلی می ترسم

خودم از دکتر خواستم کورتاژ کنه برام ولی گفت تا مجبور نشیم کورتاژ نمی کنیم

حالا از خونریزی و دفع لخته خیلی وحشت دارم

بله عزیزم تهرانم

بهترى؟ اگ ديدى كارت راه نيوفتاد بگو ادرس دكترى كه من رفتم بدم بيا همون روز بستريت ميكنه خيلى تعريف ميكردن ازش خدايي هم اصلا اذيت نشدم ، توى بيمارستان مريم كرج هست 

بهترى؟ اگ ديدى كارت راه نيوفتاد بگو ادرس دكترى كه من رفتم بدم بيا همون روز بستريت ميكنه خيلى تع ...

مرسی عزیزم از دیروز قرص های زیرزبونی رو استفاده کردم تا الان همش لخته دفع کردم الان به خونریزی عادی افتادم