2777
2789
عنوان

اگ الان حامله بودین چکار میکردین؟ از چیش لذت میبردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 105 پست

من همیشه این برام جالب بوده باباش سرشو بزاره رو شکمت به صدای بچه گوش بده  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه باور دارم حامله میشم و اول یه سوپرایز قشنگ واسه شوهرم ترتیب میدم چون اونم عاشق بچس..توبار ...

منم ازاین اردا زیادمیدادم ولی به حدی بدویاربودم که یه گاوو درسته میخوردم😁😁😁بیست کیلوکه که تویسال کم کرده بودم باافتخاربرگشته 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

من کلی خاطره دارم مثلا هر کی هر چی هوس میکرد میگفت بگو تو هوس کردی تا بخرن یا بپزن برامون.

پیاده روی ها دو نفره با همسرم خیلی خوب بود.

تو صف نون یا خرید نوبتشونو به تو میدادن.

همسایه و دوست و فامیل همش احوال تو میپرسن و تو خیابون هر کی هر چی دستش بود بهت تعارف میکرد 

شوهرت ب سلیقه خودش برات لباس بارداری بخره و دیگران کادو های کوچیک بیارن برا نی نی که هنوز نیومده.

بری خرید برا نی نی و ...

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
خ کار نمیکنن این شوهرا ک؟ مال ما ک ب زور ی ظرف بشورررره

شوهر من وقتی باردار بودم... حتی غذا هم برام می‌پخت 😅 فقط میخوردم و میخوابیدم.... مامانمم هی حرص می‌خورد به همه میگفت این از وقتی باردار شده هیچ کاری انجام نداده.....

من از وقتي حامله ام توجه همسرم چند برابر شده،تو خيابون دستمو ميگيره،حواسش به خورد و خوراكم هست،اگه ع ...

بعدشم مثل من بهونه شیردهی رو بکن همسر بکاراش ادامه میده بعد تاآخر همینجوری میمونه..😘😉

ایشالا سرت بیاد😩 یه نفرینی کردم الان پس فردا که حامله شدی میای دنبال عفو

سرم نمیااااااااد،غیر ممکنه😂یهوووو😂😂😂😂

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

یکی از قشنگ ترین حسا, اینه ک هرجا میری با یه لبخند خاصی بهت میگن ای جاااان نی نی داری ؟ 

یا اینکه بیشتر از قبل بهت توجه میشه, هم از طوف همسرت هم خانواده ت, کلا لوس میشی و حال میکنی واسه خودت. هرکار میخوای بکنی میگن نه نه تو بشین استراحت کن. 

دیروزم ما رفتیم عکس بارداری انداختیم ک خیلی خوش گذشت. 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
من کلی خاطره دارم مثلا هر کی هر چی هوس میکرد میگفت بگو تو هوس کردی تا بخرن یا بپزن برامون. پیاده ...

فک کنم فامیلایه ماخرابن ازاین کارانمیکنن🤔🤔🤔

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️